Коментари - Това е най-бързата microSD карта | IT.dir.bg
назад

Това е най-бързата microSD карта

Western Digital обяви най-бързата в света карта памет microSD с капацитет 256 GB. Новият продукт е дело на компанията SanDisk, която WD придоби неотдавна.

Обратно в новината

Коментари - Това е най-бързата microSD карта | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЕНИЙ МОГА ДА НАРЕКА ТОЗИ КОЙТО МОЖЕ ДА ИЗМИСЛИ КЛАВИАТУРА И МИШКА :))) ТЕЗ ДВЕ НЕЩА МОЖЕ ДА СА ПРОСТИ НО НИКОЙ НЕ Е ИЗМИСЛИЛ НЕЩО ПО-ДОБРО ЗА МОМЕНТА

В следващите пет години ще се нагледате на чудеса в техниката за това всичко което се пуска ще остарява доста бързо!!!

Firi

Убава джаджа ма цената ще боли да не говорим, че докато дръпнат и устройствата дет ползват тия карти за да се ползват пълноценно ще мине бая време.

Такива устройства вече има в изобилие. Продават се под общото наименование camera. :) Най-алчни по отношение на скоростите на трансфер на картите памет са професионалните апарати и тези снимащи 4К.

Наши, Руски, разработчици са я създали, нали?

Винаги съм твърдял, че русофилите (а не руснаците) сте нисша раса. Твоето мнение само потвърждава това.

Това е ебавка с русофилистиците.

Толкова ли бе трудно да усетиш майтапа?! Май и русофобите не хвърляте далеко. Но принципно си прав. Напълно прав - съветските дръвници за за христоматията.

Много полезна информация за скорост, обем...Само дето не се казва колко живот има тая джаджа...Че като гледам всичко се прави, така че да издържи гаранцията и малко отгоре...След това - хвърляш и купуваш друга по-модерна джаджа.

Sandisk продават нормалните си карти с 5 години гаранция, а Extreme серията е с Lifetime, което се превежда различно - 10, 15 или 20 години... Имам доста SanDisk карти и до момента не съм имал проблем с тях. Имам и 3-4бр. 32G SanDisk Extreme USB 3.0 Flash Drive (уникални са!), също нямам проблем с тях, а единия го ползвам от 2 години за scratch диск, понеже са много бързи.

90 MB/s е впечатляващо, човек като купува нов фотоапарат вече трябва да гледа може ли да се възползва от тая скрост... Колко ли бита пишат паралелно вътре ми е чудно (вяло чудно де).

lifetime гаранция е докато се произвежда продукта - може и 1 год да е, може и 10. Иначе ти я заменят с подобна. Общо взето е разтегливо понятие, което указва, че ако не се скапе в началото ще я ползваш докато морално остарее.