Коментари - 10-те най-продавани смартфона през 2016 г. | IT.dir.bg
назад

10-те най-продавани смартфона през 2016 г.

Изследване на анализаторската компания IHS Markit разкрива кои са били десетте най-продавани смартфона през изминалата 2016 година.

Обратно в новината

Коментари - 10-те най-продавани смартфона през 2016 г. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добро утро, това всеки го знае. В тези проучвания едва ли влизат треторазредни страни с население под прага на бедността, така че не ревете и не плачете за китайските си боклуци или за недодяланата ОС Андроид

Доста евтина реклама на загнилия плод! Дори не уточняват къде точно е направено изследването (на кой пазар или магазин в САЩ) и...остават хората да си мислят, че в целия свят са луднали по американските дрънкулки :) Щото реалностите са съвсем други - в Топ 10 най-продавани смартфони няма нагризана ябълка...дори и в топ 20... Там сички са китайски марки с по над 50 милиона продажби на всяка...

Загнила ти е главата мижитурко.

тази класация ме предупреждава,никога ne kupuvai гнили ябълки( iPhone),рекламират се само гнили ябълки,хубавите не се нуждаят от реклама

Догодина тези фирми няма да са в класацията ... , справка: Oukitel Blackview Xiaomi

Дрън-дрън! Това не е истина!

Аз пък съм с CUBOT S550, тези Samsung не струват! :P

Явно тази класация е от БГ. И как няма да е като всяко министерство знаете ли какви телефони купуват? Айфон. И таблети Айпад. После що няма Майкрософт Офис, що няма кирилица, що няма не знам си какво. Шоуто е пълно. А вие плащайте данъци.

Няма МС офис, няма кирилица!?!?! Ти да не си в паралелна вселена?

В момента ти отговарям от iPad с инсталиран Microsoft Word. Неандерталец :D

воТка

Това проучване е правено от българска социологическа агенция и очевидно е финансирано от Орро :)

а стига сте плюли отрова срещу някакъв телефон бе ненормалници класацията е точно такава отнася се за цял свят за 2016г. през 2015г. най-продавания модел беше iphone 6 приемете фактите некви дрисливи фенове на мао! деееееееее

Съжалявам но тази класация е фалшива! Няма как да сложа линка, но ви уверявам, че в първата десятка са китайски и южнокорейски телефони! Ябълката е прикачена към двайсетицата.

И кой ти каза че линка ти е достоверен?

класацията всъщност е безсмислена Iphone винаги ще е на върха на такива класации. Просто защото Apple залагат на практически на 1 телефон докато конкурентите им пускат широка гама от телефони. Точно по горната причина самата класация не е показателна за точно нищо. Реално тези 4 позиции горе представляват над 90% от приходите от телефони на Apple. Докато 5те позиции на Samsung не са и третинка от продажбата им на телефони. Да не говорим, че реално 10те които виждате в класацията съставлява под четвърт от въобще продадените телефони.

Отново се карат помежду си и всеки е капацитет, което потвърждава колко много дървени ФИЛОСОФИ има УРА а а !!!!!

До момента в спора липсват двамата самородни и ненадминати в областта капацитети - Майора и Нексуса. Очакваме включването им с нетърпение... Тогава гледайте какво ще става...

Ми то в Якоруда времето е хубаво, кой знае мейджъра какво засажда по двора сега. Я фасулец, я краставички... Как да изплаща иначе 3-те кредита с които си е купил последния iPhone. А нексуса... за варненци или добро или нищо, че батките са опасни...

Тази класация е правена в САЩ. За тях те са света. Другите страни не ги броят за живи. Отделен е въпроса ,че и 10-те телефона са произведени в Китай.

Един ден си купих Флагман с андроид.Беше лош ден... !Последваха години страдание. После взех Флагман с IOS... .Последваха 2 години безгрижие.

И какво стана като се събуди?

Ааа,още спа доволно,ама много доволно

6tom v na6e selo nikoi nqma iPhone ozna4ava 4e nqmat mnogo prodajbi apple ahhahahha ei muhali

Смешници - вкарайте Китай, Бразилия и Индия в "световната класация", да видите тогава какво ще стане.

И кво ще стане бе клоун?

Абе, епъла, палячо, тогава ще видиш класация. Зализаните ви епълчета не ги дишат в Азия.

Само в Китай са продадени 180 милиона неепълски смартфона. И 24 милиона ябълки. За 2016.

И как ги следиш тия продажби бе ???

Те са в графата - мечтаещи да си купят iPhone

Както винаги - перфектно от Апъл

Не съм си купил нито един от изброените 2016 а съм с нов телефон нито познавам някой да си е купил от тези, тая статистика си я заврете знаете къде.

правилно! докат съме на същата вълна от гениални умозаключения да добавя: мене щом една вотка ма фърля под масата значи на всички по света една вотка ги праща в несвяст!

Говорим за бг, ти iphone 6-7 виждал ли да се ползва масово, че първите 4-ри места са негови?

воТка

Абе истината е,че самсунг и ябълката са напред с материала,джей 3 мисля,че може и да е начело по съотношение качество-цена

На който не му изнася - да чете класацията на обратно хахаха !

верваме ви, баси платените материалчета!

Лъжата си е лъжа, ама не трябваше ли да има и малко истина? Или караме по Гьобелс - колкото по - чудовищно лъжем, толкова повече ще ни вярват?

Това са платени статии. Не им се връзвай. Гейфоните мучат доволно и се хвалят, как стадото им е най-голямо и най-умно. :-)

нещо не е така. Най-голям пазар са Китай и Индия. Iphone ли е най-продавания телефон там? Да твърдим че най-харесвания в световен мащаб е Iphone също не ми изглежда реалистично.

Тия се множат като животни. Не са критерий.