Коментари - Новите смартфони на Huawei (снимки) | IT.dir.bg
назад

Новите смартфони на Huawei (снимки)

Huawei представи следващите модели в своята серия nova, което става едва няколко месеца след премиерата на първите устройства в нея през есента на 2016 година.

Обратно в новината

Коментари - Новите смартфони на Huawei (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хемароид!!!

Е това на снимката вече наистина вее Хуя!

С п 9 лайт съм, уникално телефонче. От всички андроид бози това се оказа много сполучливо. Даже от няколко дни съм и с андроид 7.

именно .. телефонче

Имам си elephone p8000 тези какви са щайги пак нали?

Абсолютни боклуци.Да дадеш 1000лв за тия ментаци??

Какъвто и хардуер да му сложат, корпус, антени, всичко да изкопират от ябълката, пак няма да работи като нея. Проблема е в скапания андроид:)

Каквито и глупости да напишеш тук, както и да се пениш, всичката хейтърщина да вложиш, проблемът е в скапаната ти глава :)

Не знам за вас, но аз с това се родих. Смених 2 Самсунга ( след 6 месеца батерията ставаше само за хвърляне, точно като й мине гаранцията), ноте2 и ноте4. До 7 не стигнах, щото се палеха. След всеки ъпдейт ставаха по-бавни и по-бавни (след ресет). Сега съм с хонор ноте 8 - голямо чудовище, 2 сим карти, с малко сръчност се добавя още 128 г памет ( а той си има още толкова). Въпреки огромния екран държи 2 дни.

толкова напредничева компания с такива оригинални и новаторски идеи. и какво неповторимо име на телефона са измислили. браво!

Ооо небеса, какво изкопаемо само!

всичко е вече само китайски боклуци

пак са изкопирали ябълката

Kупи си ябълка и с лупа отвън долу на задния панел ще видиш надпис Assembled in PRC.