Коментари - Топ-10 на най-мощните смартфони за месец май | IT.dir.bg
назад

Топ-10 на най-мощните смартфони за месец май

AnTuTu публикува своята класация на най-производителните смартфони за месец май.

Обратно в новината

Коментари - Топ-10 на най-мощните смартфони за месец май | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"алоооу как ста вийй"

Ами как: Заоблени правоъгълници са всичките

Ако айфона го нямаше, щеше да ми е по-кеф. А ако беше на последно место, щеше да ми е най-кеф. Тая класация не е верна, а и не ме кефи.

четох, четох йотафон не видях, ни в класацията за автомобилни двигатели ги видях рушаните, ни тук, само в тази за балистични ядрени ракети присъстват, ще заличават света, дразнят се че за нищо не стават

хахаха, баси тъпнята е тази класация

"Специалистите на AnTuTu специално отбелязаха, че от статистиките са изключени всички резултати с прекалено високи показатели, за да не се допусне неправилното съставяне на месечния рейтинг." === Правят класация на най-мощните телефони, изключвайки най-мощните телефони. Или статията е преведена неграмотно или това си е чиста глупост.

Пичуви, дет съ ръпати тукъ! Ни йе важну колку ви и мощин чилифонът, важну и със софтуертъ колку дубрие ръбочи. Взимъйчи си квиту искъчи чилифони, с квиту искъчи пруцесури. Ъку упиръционнътъ сисчиемъ ни ставъ и и бъгъвъ, саму ши си имъчи мошнус, и ши съ ви "яки" чивифоничи!

Цитат от статията: "Специалистите на AnTuTu специално отбелязаха, че от статистиките са изключени всички резултати с прекалено високи показатели, за да не се допусне неправилното съставяне на месечния рейтинг." И тези "специалисти" предентират, че класацията им е обективна?

Пич, при всяка статистика е прието крайните резултати да не се броят. Т.е. Всичко много екстра и много малко се маха. Вземат се най-многото подобия и се смята. Това е масово и така е прието по света, както вече писах. Така, че по този показател спецовете са добре. Друг трябва е да е параметъра за оценка дали са или не - спецове :)

Пич, не знам как е при всички статистики, но е нелогично да правиш статистика на най-мощните смартфони и да не броиш тези с най-високите (най-крайните) резултати.

Пич, тогава по тази логика на следващата Олимпиада тези, които завършат първи с голяма преднина, да вземем да ги изключим, че да не изкривяват статистиката. Това, за което си чул нещо, но не си разбрал нищо, се нарича на английски "outlier" понякога не се взема предвид, но само понякога. Зависи от това какво искаме да пресметнем. В този случай няма причина да се изключват.

Аз имам Note 2. Работи перфектно. На година и половина и сменям батерията с нова и съм с нов телефон за 25 лв...

Моят смартфон е 2 киловата, но го няма в класацията.

Апъл и ЦСКА - нумеро уно!

Ко речи? Туй второто кво беше? :))))

Туй първуту ко беши?

Колко ли гей-огризките са платили на окапаняците от AnTuTu, за да им изкарат недоносчетата, че са върха на сладоледа? За мен по-як телефон от OnePlus няма!

За тебе може да няма , но си единствения .

Якичък е нали? Всеки ден ходи на фитнес. Много е як! Ан така бацка! Браво.

Antutu включват, изключват телефони за да озлезе напред този който си е платил. Да жовее стъкмистиката.

И какво толкоз правите с тия свръхмощни телефони?

Говорят свръхмощно. Като гледам някой как ходи по улицата и крещи по телефона "алоооу как ста вийй" и си викам - на тоя няма начин да не му е свръхмощен телефона

Да хвърлят едно око на oukitel 10000 pro и тогава да класират ...

А пък моят "смартфонн"мие чинии,готов боб и понякога вечер не го боли главата...понякога!

Т'ва не е СМАРТфон.

И има вибрации нали?

Традиционно, в тази класация са включени както iOS мобилни устройства, така и смартфони, работещи под управлението на операционната система Android. - няма страшно скоро традиционно ще бъдат изключени Ios шитните на огризката

Пълни глупости...

и какво произвеждат с тази производителност?

3000 кубика срещу 2000 кубика автомобил , кое е по-мощното. В статията мощност или производителност се търси? Много превеждате ама не знаете какво пишете.

От Уики, едно от "Мощността е физична величина (означавана обикновено с P) и представлява отношението на пренесената енергия (или работата извършена от дадена сила) за определен интервал от време към големината на този интервал." Значи по-мощен е този телефон, който пренесе килограм домати и бутилка ракия от хладилника до масата за по-малко време ;) А този телефон, който успее и да нареже салатата е най-мощният! :))))

Моя Айфон я овкусява и разбърква, а и други работи прави , ама.... :))

Щука

Без да искам да навлизам в спорове относно Айфон и Самсунг и т.н... Ама как телефонът на Епъл ще е най-мощен, като не е! Във всеки сайт, където има публикувани характеристики е видно това! Може би има най-висока производителност, но най-мощен не е.

Със сигурност обаче Айфонът работи повече от една година, колкото издържа един Самсунг.

Щука

Не споря по тази тема. Става въпрос за мощността на апаратите, идващата от процесора и РАМ паметта. Те определят мощността, или греша? Как бихме дефинирали мощност?

Не знам от къде трупаш тия данни. Имам един Note 3, на 4 години никак не се е уморил да работи. За разлика от това, брат ми две огризки хвърли за това време