Коментари - Какъв катаклизъм може да премахне всичко живо на Земята | IT.dir.bg
назад

Какъв катаклизъм може да премахне всичко живо на Земята

С какви мащаби би трябвало да е една космическа катастрофа, за да унищожи със сигурност абсолютно всички живо на нашата планета?

Обратно в новината

Коментари - Какъв катаклизъм може да премахне всичко живо на Земята | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма то тва живот ли е дге, че па и да изчезне.А те за тва ли са тихоходки, оти одат пу тИрлици, щото и аз като одим по тИрлици издържам на -120, а пък с течна греяна и на -340 градуса, а къв е тоя азот и те такъв метилов ментиляк.Аз за астероиди нема кво да се притесневам, щото он га сака да ни тресне, все че се намери некой от перник да му демонстратира ка се треска ем без винкел.Според мен ако тва е живот, ще оцелеи само Веселин Маринов, щот он знае кво е жега и йе тренирал туй с изпаряването.

"безгрАбначни" и това в научно-популярна статия?!?!?!

Е, не знаеш ли? Безграбначни са тези, които не грабят.

Добре, че са безгрАбначните, та да оцелеем евентуален катаклизъм! бОквар за всички!

Браво на дир-а! Трябва от време на време да се стряска стадото. Така става по-сплотено и по-лесно се управлява от чобанина!

Атомния катаклизъм ще ни затрие моментално, а скапания капитализъм малко по-бавно.

Тази статия е пример за "Изгубени в превода"

НАШИТЕ ДЕДОВЦИ МАРСИАНЦИТЕ СА СЕ ИЗБИЛИ ПО ДРУГ НАЧИН .... КАТО СА ПОЧНАЛИ ДА СЕ ГЪРМЯТ С БОМБИЧКИ И СА ХХХХ МАГНИТНОТО ПОЛЕ НА ПЛАНЕТАТА :))) СЕГА МАРС НЯМА МАГНИТНО ПОЛЕ - АКО ИМАШЕ ЩЕШЕ ДА Е ГОДЕН ЗА ЖИВОТ

Е как може да сравняват Лили Иванова с безгръбначно?

ами артър кларк написа цял роман по темата - Среща с Рама и там подробно разнищва въпроса... Явно въпросните учени имат да изплащат импотека та преразглеждат темата...

Дрън, дрън, та пляс!

за унищожението на човечеството обаче е нужно доста по малко

Например, по една лека кола за всеки!

Хм. И да се изпари световния океан, тая вода няма да избяга и пак ще се върне. Може някъде нейде в дъното на някоя пещера да останат няколко бактерии, които да изчакат по-добри времена. Иначе като още една алтернатива може да се посочи идеята от Пътеводителя на галактическия стопаджия с магистралата, заради която Земята е унищожена напълно. Е, Артър Дент оживява.