Коментари - Xiaomi изпревари Apple? | IT.dir.bg
назад

Xiaomi изпревари Apple?

Xiaomi отне лидерството на Apple в носимата електроника.

Обратно в новината

Коментари - Xiaomi изпревари Apple? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плача ... от смях!

Американските гъзоблизци не могат да понесат факта че китайският задник вече е по-луксозен.

Днес един колега с айфон 7 му се прииска да го върне като пипна моя хуавей р10. ======== Боже, Боже слез и си събери вересиите! Малко ще останем ама качествени!

Джобс отдавна пукна, ти по кой се водиш, май теб трябва заберат.

Заради тези подвеждащи заглавия ще спирам да чета и дир-а.

Проблемът ти е че не си тук да четеш, а да списваш ей такива коментарчета.

Вижте какво, трябва да има Ябълки за да може хубавите устройства да са евтини. Добре, че има будали да слугуват на марки. От друга страна Ябълките амбицират марки като хуавей и ксиаоми да правят все по-хубави неща. Не дразнете почитателите на ябълките, те са ни нужни, живи и здрави. Днес един колега с айфон 7 му се прииска да го върне като пипна моя хуавей р10. Името звучи тъпо но телефона е класи над айфона :)

Ти май си виждал айфон само на картинка. Не се ли усещаш че говориш глупости

Изобщо не говяори глупости. Вие явно не сте виждали флагамините на китайските производители. ;-)

И двете се правят в Китай. Но китайският патент е надминал по продажби американският в мобилната сфера, което се очакваше. Къде са сега онези платени тролове да разправят как американците един телефон не могат да направят, както дрънкат за други. Или просто не е политическо коректно и няма грант за това?

Тоя, па, oлигoфрeн :D "Сглобяват се в китай" не е същото като "правят се в китай". 90% от компонентите на iPhone, че и на Xiaomi, Huawai и останалите китайски компании се правят в други държави - Южна Кореа, Тайван, Япония, Германия, Холандия, Норвегия, САЩ и други. Разликата е, че китайските марки ползват по-евтини компоненти за всичко, което не влиза във "фийчърс шийт". Останалата разлика в цената идва от субсидиите на китайското правителство, за да завземат пазари.

Точно се правят в Китай. И частите и се сглобяват там. За ралика от теб китаеца и работи и мисли.

Някои от устройствата Xiaomi се произвеждат в заводите на Foxconn, където се произвеждат iPhone и iPad на Apple.on Hai Precision Industry Co. Ltd., известна като Foxconn Technology Group по нейната търговска марка Foxconn, е производствена компания в Република Китай. Седалището на компанията се намира в гр. Синбей / Синпе, наричан също Ню Тайпе(й).

Грешка! ПЕЧАЛБАТА на Епъл е четиридесет милиарда за 2017та, а на ксиомиту ПРИХОДА е петнадесет милиарда за същата година! БЕЗ КОМЕНТАР!

Ето ти коментар: За цялата 2016г Xiaomi имат $15 милиарда оборот и печалба под $20 милиона. Най-слабото тримесечие на Apple за 2016г е с оборот от $42.4 милиарда и печалба от $7.8 милиарда. Не те знам откъде ги вадиш тия неадекватни числа за Xiaomi, но в нета пише всичко.

Подобен род писания предизвикват е мен дежа вю..така преди 20тина години се биеха в гърдите от IBM колко са непобедими и как тия " смехотворни" китайци от Legent Group...по късно същите смехотворни китайци са вече Lenovo и са диктуващи ПС пазара в света( от доста време)...а иноваторите вече нямат подобен бизнес и са далеч от това което бяха навремето, сега се занимават със незнаен за никого софтуер и облачни услуги

Абе дирници, но мога да тазбера на процент ли сте в страната на ментето та все за некакви таралясняци пишете. Вие УРЕД ли сте???!!! Ксяоуми пред Епъл?! Баси и смешковците.

Преписали са от technews . bg които са преписали от некой друг. Фактите са си факти, колкото и да ти се иска огризката да е Номер1 = вече не е.

Има голяма разлика между продадени бройки и оборот. Това е все едно фиат да се похвали, че са продали повече бройки от мерцедес?!?!?! Пълен нонсенс!

Ми епъл имат продадени 2мил устройства, Шаоми имат 20мил продадени. Явно е ,че са ги минали и по оборот!!!

Аз лично нося в джоба си MI 5S Plus и съм платил за него 370 долара. ------------ Ебати гъзара!

По-добре нов топ модел за $370, отколкото отмиращата огризка, дето все е назад с функционалността, за $1000! ФАКТ!

Имаите впредвид, че ксиомито не се продава от никой магазин на Запад! Леново и Хуауей - ДА! Но не и ксиоми! Сетете се сами защо! МУХАХАХАХАХА

я чукни в гугъл xiaomi цена и виж само в България колко МНОГО магазина продават телефона... същото е и за Германия и Англия... Само ти си мислиш че не се продава :)

Майора по-скоро има предвид, че не се продават в официални магазини, като тези на операторите, повечето купуват директно от Китай и препродават тук после.

Горски, я погледни първо как се произнася и пише на български Xiaomi, после се изказвай "компетентно". Простееш някакси.

тъпак, дума "впредвид" няма. Пише се "предвид", без "в"

Само тъп, панелен комбаинер може да гледа параметрите на жълтия си телефон! КО те еве за параметрите при положение, че бъгавия дървоид ти лаагва и забива и целия китайски народ ти чете мейлите в пощата!

Полуграмотен, зле възпитан и малолетен ламет. С проSтаци не се спори защото ще те свалят на нивото си и ще те победят с опит.

А, този отдавна не е малолетен. За сметка на това има огромен опит. Плюс две (2) софтуерни фирми - едната у Англия, другата у Франция. Всички там бачкат на ползу джобу МАЙОРА, а междувременно той се разожда по Левия бряг на Сена... и ръси акъл в дира, щото го изритаха от топспорта, без почести...

Тая новина изби цацата! Едните продават хай клас утройства за по 500 $ и нагоре, а другите снабдяват панелниците-рашисти с тИлфончета за по 50 лева, както и разни клошари от 3тия свят! То не че има разлика между панелника-рашист и клошаря от 3тия свят де!

Поредният "разбирач". . . Аз лично нося в джоба си MI 5S Plus и съм платил за него 370 долара. Виж му параметрите в нета и тогава се изхождай неподготвен.

Параметрите не правят телефона, а добре съчетания софтуер с хардуер. Хората стигнаха до Луната с по-малка изчислителна мощ от твоя телефон, запитай се за какво ти е.

Прецакала си се мацко, прецекала. Китаец за 30+ долара е мазохиство а за 300+ е шизофрения