Коментари - SpaceX предлага обучение за космически туристи | IT.dir.bg
назад

SpaceX предлага обучение за космически туристи

Пътуването в космоса е мечта, която малцина могат да сбъднат. Частният космически сектор иска да промени това.

Обратно в новината

Коментари - SpaceX предлага обучение за космически туристи | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ние предлагаме на космическите туристи пълна почивка и комплексни изследвания. Гарантираме излекуване и връщане към нормалния живот.

От статията става ясно, че това е някаква английска фирма и няма нищо общо със Спейс Х. Единственото свързано със Спейс Х е планът й да се изпратят туристи на обиколка около Луната

До коя Лина ? В Холивуд ?

Коя е тая Лина?

Ами руснаците признаха кацането на луната, и при това се е случило 6 (шест) пъти. А вие си ляляйте за Холивуд колкото си щете. Или и мосфилм е снимал Гагарин, а?

Глупости! Руснаците са признали кацането на хамърите, единствено и само защото хамериканците са си платили по някакъв начин! Аре ве, тия смешници дори с батут не могат да скачат до МКС, та ходят с руските Съюзи..Та ми били ходили на Луната! Смях в залата смях! Точно както когато се вееше хамериканското знаме, на лунния вятър, при пълен вакум!

ХАхахаХАХхахахаахАХхахааххаах.............................................ХГАхахахахахахахаха................Ахахахахахахахаах............Той Мъск, вече требеше да сади картофи на Марс..по неговите думи отпреди 15 години....А още не е изкарал и един човек на орбита...Ама ще им предлага полет до Луната! Единственото което може да предложи Мъск, са безплатни ковчези! Нищо друго!

не те знам какъв мухъл си с този ник, но Мъск е казал, че ще ги откара до луната, не че ще кацат там. А това с картофите сигурно баба ти е обещала да ги насади на село, ама що още не е успяла - не знам

А ве олигофрен малоумен! Това са обещания на Мъск , които той направи още отпреди 15 години мръшляк! Я му виж старите интервюта, отпреди 10 години, и тогава сери тук!