Коментари - Маски срещу разблокиране на iPhone X | IT.dir.bg
назад

Маски срещу разблокиране на iPhone X

Една от най-забележителните характеристики на новия iPhone X е технологията за разпознаване на лицето на потребителя, известна като Face ID.

Обратно в новината

Коментари - Маски срещу разблокиране на iPhone X | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги сим твъдял,че айфон и самсунг е едно и също....

Тия луди ли са ве, как ще си отключвам телефона с муцуната си! Имат ли представа на какво приличам след осмата бира! Ами на следващата сутрин! Това значи да не мога да си отключвам телефона от петък вечерта до понеделник на обяд!

Поредната издънка на тази замираща компания! Айфонът при всяко ново поколение има сериозен технически проблем, а Епъл се опитват да замазват с нелепи оправдания! ФАКТ!

Замираща, замираща ... колко да е замираща? :D На представянето на новото устройство изключително ясно се вижда съобщението, което казва "Въведете PIN кода за да активирате Face ID". Това съобщение излиза след рестартиране на устройството или ако има прекалено много опити за неоторизирано отключване. Казано по друг начин, няма издънка с новата функционалност. Твърдението на Apple, че някой е заключил телефона, не е опит да се измъкнат от ситуацията. Относно издънките - по-полека, защото тези на самсуляците са далеч по-брутални, включително лицевото им разпознаване, което се отключва със снимка. Относно останалите супер иноватори от Китай - просто никой не си прави труда да се занимава. Иначе, ще лъснат доста издънки и там.

Абе, не съм расист, ама и аз трудно ги разпознавам китайците един от друг.

а дали вместо лице може да се отключи с други части на тялото ;) Шегата настрана, но айфон Х изглежда наистина уникален телефон. Лично аз го харесвам много, но друг е въпроса дали бих дал 2000лв за телефон.

пълна чикия... някакъв кастрат, клан клан недоклан е този нов "флагман"

Да, примерно на Тим Кук...

И без маска си изглеждам така.

Да сложат по една клоунска маска в комплекта на новия телефон. Може и маймунска....

... или на кобила