Коментари - Най-тунингованите Калашници (галерия) | IT.dir.bg
назад

Най-тунингованите Калашници (галерия)

Автомат "Калашников" е най-популярното оръжие в света, а този факт има и свое следствие - АК-47 е най-тунингованата карабина на планетата.

Обратно в новината

Коментари - Най-тунингованите Калашници (галерия) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

2години съм го носил ,бойно поделение вътрешни войски.Много стрелба с бойни и халосни.Какво ли не е виждал прах ,кал, вода.На цевта слагахме един фас за да я предпазим.Когато трябва да се стреля махаш и това нещо винаги гърми.Не съм чул някой да се оплачи ,че автомата е засякъл.На едни зимни стрелби се случи една картечница да засече,но това защото картечаря я беше смазал обилно с твърда смазка и на студа тя беше замръзнала и ударника не можа да пробие гилзата.При картечниците няма петле както при автомата. Та затова си мсля ,че това е най-ползваното оръжие.

ДИРБГ, нищо интересно ли няма на планетата ами всяка седмица пускате новини за АК и рассийското оръжие? Извинявайте ама вече е 2018 година, не сме 1950. Вашето се е превърнало в една хибридна пропаганда и нищо повече.

бангии М-16 които засичат от една прашинка? Или швабските пръчки Г 36, които след един пълнител прегряват и засичат, и ги хвърлят на боклука ли?

harbinger

AK-47 се е засегнал, че от Говнороссия положителни новини не пристигат.

Руският е около 700 долара.Българкият ако е с оригинални части може и 1200

Мноого весело. Да най масовото оръжие...така е защото евтин и го произвежда куцо сакато.В пакистан има град ги произвеждат в дюкянчетата. Да не говорим че си е немско изобретени както и атомната бомба естествено. Да не говорим за прицелването му в това отношение 5.45 беше мноого по добър..те пък го спряха.За сгъвамият приклад пълна пародия ... Х и Кох това е автоматът на съвременните войски.

Смешник си ти момче.....Смешник! Я сега обясни, защо Хеклер и Кох ще хвърлят на боклука техните уж съвършенни G-36, a?Които не стават и за подметка, на фона на руските АК-47/74.

АК47.... Това виц ли е или си говорите помежду вас промитите мозъци. Сега напиши другата смешка. "То е тайна но един мой човек мноого вътре в нещата ми се довери и ми каза." Ай стига с тези потайности знам че ви харесва ..по екзотично е нали. Толкова сте промити мозъци че виждате не подалеч носовете си. И не съм момче и съм използвал всички модидикации на Ак които са били в БА.Добро оръжие но си има недостатъци все пак е на близо 70 години като гледам сигурно го знаеш ама Не най доброт.Има съвремени оръжия който са на крачки напред.

езикова неграмотност . защо се пренасят така безогледно думи на български ?! декоряни, украсени да ... ама тюнинговани .... tuning - регулиране, настройване, акордиране

Едно време подарихме на Садам един позлатен "Какалашник", той му изяде глъвътъ!

Дръж се като нормален човек,а не комунист.И престани да пишеш тъпотии.

наѝ масовият автомат е защото е наѝ евтин и може да се намери под път и над път това е истината .иначе навсякъде в нормалните държави е символ на смърт и тероризъм

Прав си. А оръжията на говедата са символ само на сватбарска олелия.

Нормално, дори в Краварника Калашника е най-популярното оръжие, предпочитат го дори пред родния М-16.

Купува се защото е 10 пъти по евтин от М-4 и М-16.

Ако не беше геният на Хюго Шмайзер, светът никога нямаше да види това оръжие.

Ако не беше ПЪРВИЯ АВТОМАТ В СВЕТА - АВТОМАТА НА ФѝОДОРОВ и копирането на Шмайзер от СВТ-38/40и АВС-36, никога нямаше да има Щурмгеве..А Калашников щеше да си създаде АК-47 и щеше да си го има винаги.

То по твоята тъпа и с изместен център логика, ако не бяха китайците да измислят барута, още щяха да се бият с лъкове и стрели.