Коментари - Кога е най-лошото време за покупка на смартфон | IT.dir.bg
назад

Кога е най-лошото време за покупка на смартфон

Американските експерти обявиха най-лошото време за покупка на нов смартфон.

Обратно в новината

Коментари - Кога е най-лошото време за покупка на смартфон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

21 век сме и смартфони се супуват по всяко време, защото интернета е неразделна част от живота на повечето хора, а одтаналите си живеят без ивтернет в миналия век.

СМРАДлива статия с нулево инфо за 80%ни. Тоест от статията ти казват,че никога не е подходящо да се купува или да купуваме най-новото. По долу две самоизключващи се разбирания. " нoви мoдeли cмapтфoни щe бъдaт пycнaти в пpoдaжбa ĸъм cpeдaтa нa гoдинaтa. " "Cъщo тaĸa e вaжнo дa ce пpoyчaт и мнeниятa нa дpyгитe ĸyпyвaчи нa ĸoнĸpeтни мoдeли cмapтфoни, ĸaтo тoвa щe Bи пoмoгнe дa нayчитe зa вcичĸи пpeдимcтвa и нaй-вaжнoтo зa нeдocтaтъцитe нa xapecaният oт вac aпapaт."

Точно обратното е, но ви казват "изчакайте за новия и си купете него" че иначе никой не иска да го купува. А изгодното е да се купува техника във бързия й спад на цените, защото след това изчезва от пазара. Тоест ако топ модел е стартирал на 1500 лева и го видиш след година на 999 и ти трябва го взимай, защото точно след известно време ще излезе новия на 1500 и няма дълго да се задържи стария на 999 - просто ще спрат да го доставят.

Около Нова година е подходящо време за купуване на телефон - новите модели са поевтинели а има инфо за дефектите им ако са били пуснати на пазара в средата на годината. Но иначе телефон се купува като ти се скапе стария или ако спечелиш пари с търкане на билетчета.

Малко след като излезе новия модел от марката купувам предходния.

Смартфоните трябва да ги включат в индекса на стоки от първа необходимост.

Oтговор: винаги!

Когато нямаш пари и ти се преецака телефоня...

Cъщo тaĸa e вaжнo дa ce пpoyчaт и мнeниятa нa дpyгитe ĸyпyвaчи нa ĸoнĸpeтни мoдeли cмapтфoни. На този принцип не виждам, как човек ще си купи телефон последен модел, ако има такива малоумници де

Никога не купувам последен модел телефон. По всяко време на година е удачно да си купиш нов телефон, ако ти трябва. Съветът в новината е: изчакай малко, за да платиш повече.

Аз купувам само като ги намалят наполовина. И задължително никога последн модел боклук, които са същте като предпоследния боклук. Това е все пак един прост телефон.