Коментари - Илон Мъск продаде 20 000 огнехвъргачки | IT.dir.bg
назад

Илон Мъск продаде 20 000 огнехвъргачки

Компанията на Илон Мъск Boring company е продала всичките си планувани 20 000 огнехвъргачки за 4 дни.

Обратно в новината

Коментари - Илон Мъск продаде 20 000 огнехвъргачки | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много се чудеха хората що от спейс екс все плямпат за ракети за многократна употреба, пък все нови изстрелват, а то защо било ... Втората употреба е под формата на огнехвъргачки ...

Много плява във форума, една огнехвъргачка ще свърши добра работа.

"Отблъскване на зомбита!" Тъщата вече ще има едно на ум, преди да се самопокани "на гости"...

Утре да не почне да продава и краставици с ИИ?

аве гледам безброй коментари в ситл "бил продал горелки за 500$ на малоумници ...", малко ви се чудя. нали схващате, че става въпрос за набиране на средства. нещо като startup кампания (не нещо ми направо си е точно това). реално какво именно купуват е точно без значение, много подобни кампании даже нищо не получаваш за паричките, които на практика подаряваш.

Не са излагай брат. $10милиона за Илон пари ли са? Ако той разчита някой да му подари едни $10милиона за да стартира нов бизнес - значи много-много го е закъсал. Примерно колко може да го е закъсал? - колкото примерно Тесла тези месеци когато не може да си изпълни плановете за доставка на новия модел. А доставките вече са изкупени - направо срамна работа.

не знам кви пари за мъск са 10 милиона $! и ти не знаеш! само мъск си знае. но ти кво се пробваш да ме убедиш, че мъск почва бизнес с бейсболни шапки и горелки ли?

Не купени, А ПОРЪЧАНИ Тесли. Демек платили са 1000 долара капаро. Плащането става след доставката. И не е закъсал, а няма свободен капитал. Всеки долар е вложен в нещо. 10 милиона никак не са малко, щото една такава компания има нужда от много технически разработки и харчене на пари преди да почне да носи възвръщаемост. Нали си сещаш че никой не строи тунели и после да мисли как ще стават нещата? Инак Мъск също добавя от джобните си пари за тези работи, но допълнително средства са си допълнително средства и крачка по-напред в делото.

И пет лева са пари брат, а за такива, като Илон Мъск и един цент са пари.

Абе не знам за Илън пари ли са, но ако наистина се е сдобрил с Амбър го е закъсал, защото за нея със сигурност не са пари :))))

Е хилаво е на видеа - няма далекобойност. Но става за разни ненормалници, като на това видео: https://youtu.be/vMPR7k9DWlw Не знам за какво полезно може да служи! За подпалване на барбекю. Да трепаш хлебарки. ;) За умишлени пожари. Да подпали кретен съученици в САЩ. Има вероятност да се самозапали, особено ако нещо се пръсне. Навремето учеха в разни техникуми, че даде ли искра до газова бутилка, трябва да се бяга зад стена, че тогва има шанс да оцелееш. ;) Газа си е опасно нещо. От него преди редовно гърмяха къщи в Германия. Почти периодично всеки втори ден имаше новини за гръмнала къща. После вече по блокове премахваха газовите инсталации.

така е с огъня опасен е! направо се чудя на кой малоумен маймуньочовек му е хрумнало на времето да си играе с него ;)

За нормални цели, една запалка или кибрит е достатъчно. Това тук е вече риск. Макар да няма нищо общо в военните, заради липсата на далекобойност.

и акита да продава, ще се намерят баламурници да ги купят....направо може да ги пуска вместо статистика на дебилите. хем някой лев ще падне

Идеята за огнехвъргачките определено е малоумна(бързо са се преброили 20000 малоумници).Интересна е последната част от статията - обещал им криптовалута.Хайде сега да открием разликите от фирмата на нашта Ружка?

Малоумна но продал.

Тоз все повече се превръща в Стив Джобс и скоро ще им продава на балъците заоблени виртуални хвърчила, както нагризаното Апле продава заоблени дограми на балъците.

Купуващите ръбати хвърчила тарикати ли са?

Нц, тиквени семки.

Посочете едно РЕВОЛЮЦИОННО ОТКРИТИЕ на МЪСК.

Митко, той не е изобретател.

Той е мечтател

Да очакваме ли новини от амеркианските училища ? Сега сериозно - продажбата на нещо, което си е потенциално оръжие безконтролно си е престъпление.

Огнехвъргачките са законни като оръжие в САЩ (с изключение на Калифорния, където са забранени... като пожароопасни (sic!). Обаче статистиката гласи, че 14 души всяка година си отиват, ударени от тапи при отварянето на шампанско. Да забраним шампанското?!? ...или, припомняйки си филма Джон Уик: "... тоя тип веднъж уби трима души на бара с обикновен молив. Обикновен... шибан... молив!!!" ;-)

Това е като "пистолет-запалка"

Огнехвъргачките се използват през войните като особено гнусно оръжие. Този ги продавал за забавления и "разпалване на партита".

Ми то и ножа може да се използва и за рязане на салам и за убийство на човек. Зависи какви са ти намеренията. Аз лично мисля, че идеята му е свежарска.

Чудя се ако им предложи да купят лайномет, колко милиона ще продаде?

Преброяваш путлерастите и стигаш до верният отговор за точния брой лайномети.

не ти е вярна сметката - повечето ще се правят на рамбовци за да бранят червената идея с ДВА!

Газова горелка за 50 лева и пластмаса. Ама Мъск и да пръдне феновете изпадат в екстаз.

Не стана ли ясно, че го правят за да подпомогнат проекта, много ясно че не им трябват шапки за $20 и горелки за $500?

Проекта в който над 10 държави му дадоха милиарди държавна пара?