Коментари - Руската армия отказва смартфоните? | IT.dir.bg
назад

Руската армия отказва смартфоните?

Руската армия може да се откаже от мобилните телефони с навигация и фотокамери.

Обратно в новината

Коментари - Руската армия отказва смартфоните? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха-ха-ха, за да не могат хората да пращат снимки от резила!

Лошото е че има само 2 операционни системи за смартфон ios и андроид и двете са хакнати и се подслушват от кой ли не даже аз слушах на жена си телефона за да разбера дали ми кръшка представям си как е в политиката и военните.

Тия още малко ще комуникират с флагчета или с морзовата азбука...

По просто е и по сигурно е рашките да се върнат към вестоносците или гълъбовата поща. Да, де ама вестоносеца ще се запие в някоя кръчва а гълъба ще стане жертва на някой пиян солдат за мезе. Пак не става. А бе руснака си е руснак - тъп, колхозен цървул.

то по принцип смартфона е всичко друго но не и телефон. Не мога да проумея толкова години как можаха толкова много хора да си помислят че имат компютър джобен формат + телефон. Като телефон е боклук , батерията не държи, нефункционален и пълен с дефекти дори еъпъл. Като пц е неудобен за писане с малък дисплей , ограничен като функции от операционната система . И всичко това само за да тракват по GPS/GPRS/GSM та дори ви-фи къде си какво правиш , от какво се интересуваш и тн и тн . Един огромен сензор на баснословни цени ЗАКУПЕН ОТ ТЕБ.

За теб е най добре да си сложиш на ръката един "Правец". Хем ще ти отговаря на интелекта, хем ще имаш желания компютър, хем и някак си ще се приобщиш към руско - съветската техническа мисъл. Че те - рашките обичат всичко да им е големичко нищо, че не върши работа. вж. Цар Пушка, Цар Камбана и т.н. Пък и руските джуджета са най големите в света а пък руските болни са най здравите болни в света.

Не е нужно да зимам правец, просто си нося телефон който мога да ползвам 7 дена без заряд и субнотбук 10'' х210 на леново което си е пълноценен компютър с всички качества които умният ти телефон няма.

За какво са им такива тел,като не могат да работят с тях.

ясно войниците сами разобличавали лъжите на путин като се снимали как превземат чужди територии

е ся си б... м...

Аз имам такъв стар апарат. Но го продавам на рашите за 10000 евро. Друго отварям цех за производство на тенекиени фунии. По-евтино. 10 евро парчето. Добра чуваемост. Изпитана фуния от болшевиките-пропагандатори.

И аз има една нокия с фенерче останала от преди 10г.,със зарядно и работеща батерия....ще го предложа на руския пазар за една установка С400,че комшиите нещо искали такива и бизнеса ще тръгне:))))))))))))

Ясен стана проблема! Телефоните им пречат да безчинстват и окупират безпроблемно.

Смартфоните с геолокация могат да се следят от спътниците на GPS. Ако знаеш номера на телефона на командира на дивизията ,можеш да следиш придвижването на цялата дивизия.

Телефоните без GPS също могат да се локализират. Е, не с такава точност, но ако става дума за дивизия, няколко стотин метра не са от значение

сашко,ти явно с тия тел. с фенерчето....да си чувал,че локацията може да се изключва?

Мамини "експерти", хванете прочетете поне един параграф за GPS преди да пишете експертни мнения. GPS сигналът е еднопосочен - от сателита към земята. Телефончето ти просто няма достатъчно силен сигнал да върне отговор на има-няма 40км растояние обратно извън атмосферата.

Мили Сашо, моля те, чети преди да пишеш! В телефоните има GPS приемник, но не и предавател. Поради това спътниците не могат да определят местоположението на телефона ти. А и за да стигне сигнал до спътника, твоя телефон трябва да е с размер на тухла.