Коментари - Най-добри сме на Балканите по информатика | it.dir.bg
назад

Най-добри сме на Балканите по информатика

България ще триумфира тази вечер като абсолютна сила в информатиката на Балканите.

Обратно в новината

Коментари - Най-добри сме на Балканите по информатика | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само дето малкото наистина способни заминават за чужбина и тук уж гъмжи от специалисти, а като речеш да намериш 3 човека попадаш на 300 посредствени с претенции.

Браво , дано да има какво да ги задържи професионално в БГ.

Няма какво да ги задържи в БГ. Интелекта на тези деца се оценява на 6 цифрени суми месечно, където трябва. Това е и на цената да "изчезнат" от досегашния си живот, разбира се...

Може да сме най-добри, ама за сметка на това няма никаква реализация в България. Освен тук-таме в чуждестранна фирма с българско представителство в София, Варна, Бургас и някой друг голям град. Всички тия медалисти ги чака работа и живот извън България. Това забива в земята всякакви гръмки изказвания, че сме Най-Най-Добри на Балканите.

Честито на децата и на учителите им! За съжаление след време, страната ще бъде абсолютно незаинтересована /даже врзждебно настроена/ срещу идеите на родните мозъци, ако помагат на природата и пречат на комисионните на ПОЛИТИКА ЛОБИСТ. Днешната БГ политика няма и 1% от морала проституцията....

Браво на момчетата!

не сме сила само на балканите, и от другата страна на океана даржим фронта ;) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Покажете на другите балканци, че сме нещо по-класно от тях, а турците са 74 млн. и не могат да извадят по-класни младежи..ХА-ХА!

Браво!Ученикът от Варна е от Математическата гимназия, а не от ПМГ

Че са умни умни са, ама като погледне кирливия сайт на СМГ, човек започва да се замисля дали не са и мързеливи!!

Браво, умни деца! Това да се чува.

БЪЛГАРчЕТАТА СА ИЗКЛючИТЕЛНО УМНИ ,ДАНО СВЕТЪТ чЕТЕ ЗА ТЕЗИ ФАКТИ!ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ СЪЗДАДЕ БАН ЗА МЛАДИ ТАЛАНТИ НА БЪЛГАРИЯ!ДА РАБОТЯТ ЗА РОДИНАТА!!!

Да, журналята в Бг са първи. Иначе, ако бяхте проверили link щяхте да видите, че сме около трето място от около 6 отбора. Иначе - нашето момче от Шумен е първо.

За по 350 лева ли?

Браво!! Чудестно!!

Браво!!!