Коментари - Очаква се iPad с учетворена резолюция | it.dir.bg
назад

Очаква се iPad с учетворена резолюция

iPad 2 Plus с четворно по-висока резолюция може да излезе до края на годината. Според FBR Capital Markets, Apple вече е поръчала компонентите за новия си таблет.

Обратно в новината

Коментари - Очаква се iPad с учетворена резолюция | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега онзи китаец, дето си беше продал бъбрека, ще трябва да си продаде и втория. А онази китайка, дето си продаваше девствеността за смотан Ифон, ще трябва да стане постоянна магистралка... Така е с технологиите. :)

Този АйПад има ли вграден GSM ? Щото ако няма - егати играчката! Нито е компютър, нито е телефон! Само лукс без ефективност....

Каквото и да си говорим, Apple са най-добри като средства да общуваш с други хора чрез компютър, виж за работа с компютъра темата е съвсем друга и се развива в градината на Windows и Linux ...

Тва им е лошото на тия джаджи. Таман си купиш едно да му се кефиш и изкарват ново с по-добри показатели на близка цена. И твойто остарява за по малко от 1 години и айде пак да си купуваш. Че иначе няма да се насладиш на новите програмки.

Да колега, това е идеята на днешния маркетинг, не само върху информационните тегнологии, които се развиват сравнително бързо - да те накарат да си купиш, и след максимално кратко време пак да те накарат да си купиш.

Не забравяйте, че в България само купувате. Тук всичко се дава от оператор, като заплащаш само услугата "Мобилен интернет". Такава е офертата за всички съществуващи клиенти на повечето мобилни оператори. Договорът ти е за 18 месеца, като изтече си имаш един iPad, а като подновиш договора за мобилен интернет, получаваш новия. Това е концепцията на Епъл. Относно изказването на колегата по-долу,че работата с компютри се развива в градината на Microsoft, не съм много съгласен. В областта на дизайна, аудио и визуалната обработка - всичко се развива в градината на Apple - те имат най-бързите, надеждни и качествени системи - и като хардуеър и като софтуеър.