Коментари - Бийбър вече с 11 млн. последователи в Twitter | IT.dir.bg
назад

Бийбър вече с 11 млн. последователи в Twitter

Канадската поп сензация Джъстин Бийбър, чиято песен "Baby" събра повече от 585 млн. разглеждания в YouTube, вече има над 11 млн. последователи в социалната мрежа Twitter, съобщи БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Бийбър вече с 11 млн. последователи в Twitter | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дреме ми ..

И каква е логиката да пишеш под новина за която не ти дреме? Или викаш, ти имаш 3-ма последователи, но пък са къде, къде по-качествени? :)

Поредния ксмотльо, на когото ще подражават келешите! Те нямат модел на човек, а им се предлага винаги модел на идиот! Всички реклами са само за кефове, забавления, удоволствия, леснота, пластмасови цици и други простотии .... Сякаш останалото не е живот! В резултат, особено у нас идиотизма е в супер размери ... :(

Не, че бибър е върха на сладоледа, но за разлика от тебе той не си представя, че с малко забранителни закони и няколко шамара ще вкара нещата в прав път... от тебе щеше да излезе чудесен културтрегар на времето. Знаеш точно какво е стойностно и естетически издържано и дори да не си прав няма проблем, защото не си от хората със съмнения. Поне не съмнения за собствената правота. Виж в другите се съмняваш непрекъснато ;)