Коментари - Геймърите хабят по две години в игри | IT.dir.bg
назад

Геймърите хабят по две години в игри

Средностатистическият геймър изразходва две години от живота си в игри, установи проучване на сайта Playr2 сред потребители на възраст между 18 и 40 години.

Обратно в новината

Коментари - Геймърите хабят по две години в игри | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А тези които не играят компютърни игри ги губят в прозяване и таркаляне на дивана пред телевизора.

"I Don't Need To "Get A Life." I'm A Gamer. I Have Lots Of Lives!" (Да не се превежда на бг.)

1.псз фтв 2. две години от живота си ?? по скоро 50 години от живота си :п *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Значи има хора, които губят по 2-4 години да четат книги, да пият концентрати, да тренират по фитнеси, да се срещат с приятели... От кога приятното прекарване на времето е губене на време? :) Аз губя по 9 часа на ден през работната седмица... и никак не са ми приятни :Р

Две години, ама какви!!! Сигурно не съжаляват :)

мхм сам дет ас играя по 11 часа дневно вече сам минал 2 години в игри още преди няколко години.познаите на колко год сам(17) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За съжаление не познавам такива геймъри които прекарват по 9 часа на седмица. аз прекарвам по 9 часа на седмица в игра, при положение че уча, ходя на работа и с игри само се разтоварвам. Геймърите прекарват по най-малко 4 часа дневно, 28 часа седмично

няма нищо по - хубаво от това да цъкаш любимата си игра ( е ... може би секса е по-добър) но все пак да си геймър е велико !

А алкохолиците какво? Колко години от живота си в алкохол изкарват? А пушачите? А всички останали, които спят по 7-8 часа в денонощието? А по магазини колко изкарваме? А да плащаме сметки, да се возим в транспорт и в коли? Кога живеем изобщо!? :)

и аз играя 9часа+ .. ама дневно