Коментари - IE9 с корона за най-сигурен браузър | IT.dir.bg
назад

IE9 с корона за най-сигурен браузър

Internet Explorer 9 е най-сигурният браузър от гледна точка на защита на потребителя при посещаване на зловредни сайтове, твърди изследване на NSS Labs, проведено в 20 европейски страни.

Обратно в новината

Коментари - IE9 с корона за най-сигурен браузър | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е много ясно! Който разбира и има поне малко акъл си ползва ИЕ9-ка или 8-ца на Уиндоуса. Който иска да експериментира и да рискува да му се прецака машината сваля опери, арии, лисици, хром, никел и подобни недорасляци и после реве на съпорта, че има вирус! :)))

Opera ,Opera ,Opera >>>> най -доброто решение за момента ...

Не отварят 100% от зловредните сайтове просто, защото не отваря никакви сайтове!

пожелавам на "IT експертите" от NSS Labs, да посетят няколко warez сайта с IE (не с Chrome, или Firefox!), и после да засекат'2-те мониторчета' отдолу колко пъти мигат в секунда, без причина :)))))) Не бих си влязъл в мейла повече от това PC :))

Ха ха абе кой ползва вече експлорера това е от хилядо и балканската война бе хора.

Колкото и да са велики от М$, аз пак няма да ползвам експлорер, ха ха ха

Е айди сега с тези селектирани проучвания. Другите браузъри имат за цел да са бързи, а не да изпълняват ролята на антивирусна програма. IE9 като определи сайт като zamunda.net като опасен и не го зареди как ще гледам филм тази вечер

ДА БЕ , ДА :)))

Това е майтап нали ?

Не е майтап. M$ браузъра с активирани тези функции просто не отваря и нормалните сайтове изцяло (отваря го толкова, колкото Firefox със спрени JavaScript и Flush. Без тях дори сайта на дир.бг не можеш да отвориш изцяло). Отделно, дела му на интернет пазара се ограничава от наложената съвместимостта с Vista и 7, което не е случая за другите браузъри. Иначе това, което виждам за Chrome не е изненада за мен. Този браузър още не е достигнал необходмото ниво на сигурност, за да бъде масово употребяван, независимо колко fancy им изглежда на потребителите...

Ебаси и рекламата на микрософт. Микро, обърнете внимание на 1вата част от името на фирмата. НА АНГЛИЙСКИ Е МИКРО, НАИСТИНА :-)

Срайно време беше да разберете истината, ламери нещастни, падайки си по "модерните новаторски" компанийки (разни ми ти apple, google, rim, htc и тем подобни). MS rules, още от първият проект на Gates и Allen преди много години. Така е било и така ще бъде!

За теб може да са най-големите :) Но за нас "нещастните ламери" които работим за големи ИТ компании , не е така... То ще да е щото не разбираме :)))

KIS for ever!!!

Абе ... защо не хванете да се гръмнете бе .. :)))))))) да ви имам и платените статий. ХАХАХАХАХАХАХАХ .. ма те Майкрософт са велики бе ... един вирус няма там, муахахахахахахаха ... егати смешниците :))))

Какво е "статий" .?!?!

жива реклама на MS soft