Коментари - Таблет не излиза от спящ режим | it.dir.bg
назад

Таблет не излиза от спящ режим

Потребители на таблета Toshiba Thrive се натъкват на странен проблем. След преминаване в спящ режим, устройството отказва да се събуди, съобщи androidcommunity.com.

Обратно в новината

Коментари - Таблет не излиза от спящ режим | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще му излезе прякор "поспаливеца"! :)

Аматьорски коментари, на аматьорска статия...

тва да не е с Уиндоус? :)))

Бре,бре,че вие Апъл фенчета какво толкова ви харесва тоя Айпад.Вярно за сега е най-доброто,ама цената направо кърти за нещо толкова малко.Да не е от злато и диаманти?Не всички хора могат да си позволят тая машинка.Щом сте толкова "луди" да давате тези пари,естествено ще казвате,че е супер.Всяко чудо за 2 дена,доста компании започнаха да разработват таблети с по-добър хардуер от Айпад и обещават,че ще бъде доста по-евтин от Айпад.Лично съм го пробвал и ми хареса,но не е и нищо особено за тия пари.Аз лично предпочитам Андроида,имам си повече свобода,но все пак всеки има лично мнение.

Поредният "убиец" на iPad

какво можеш да направиш с ipad което не можеш да направиш с телефон

Ами например, да не си вадиш очите, докаго пишеш документ или навигираш в уеб-страница... или да правиш презентация. И с кой телефон по-точно?! Ако визираш iPhone - да, има прилики...

ако си правиш презентациите в трамвая ...

Ако е с Хандроид е ясно защо не излиза от спящ режим :))))

iPad е: 1. С несравнимо добър тач-скрийн. 2. Тестван, преди да бъде пуснат на пазара. 3. Реален заместител на лаптопа, що се касае до ежедневна работа с Интернет и документи, казвам го от личен опит. 4. Прекрасно "разширение" на настолния Мак или МакБоок. 5. Работи безотказно в мобилната мрежа, операторите във Великобритания предлагат изключително добри планове, комбинирани с WiFi интернет. 6. Единственият таблет, който можеш да вземеш срещу 0, като си плащаш само Интернета. За оснаталите таблети, трябва да платиш поне 200 предварително. 7. Иновацията на Епъл и усещането, че работиш с нещо истинско е несравнимо. Другото са приказки от хора, които не осмислят защо им трябва таблет и само и само, за да имат търсят смешни устройства за по 200 долара. Аз лично взех iPad от мобилния ми оператор без да плащам нищо за него. Преди да потърся оферта обиколих сума ти магазити и тествах таблети на Самсунг, Моторола, РИМ и не помня още на кого. От момента, в който го имам не съм пускал лаптопа си... Използвам го всеки ден при срещи с клиенти, устройството е несравнимо с "конкурентите" си.

грешиш прятелу. аз притезаван 3 таблета - асус трансформер, бн ноок цолор и ипад2. от тези 3 наи много ползувам ноок цолор (хак-нат сас цм7) а наи малко ипад2. ипад2 е децка играчка в сравнение с асус, наи малкото асус преважозда ипад2 по сцреен ресолутион. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Напълно подкрепям казаното.

Абе махнете ги тези измислени таблети - iPad е истината!

Брей, страшно обосновано мнение, базирано на промиваща мозъка рекламна кампания :)

Не, базирано на опит!!!