Коментари - В Китай фалшифицират цели магазини на Apple | it.dir.bg
назад

В Китай фалшифицират цели магазини на Apple

Китай, който от отдавна е известен като производител на стоки ментета - софтуер и марково облекло - достигна нова граница в пиратството - цели фалшиви магазини на американската Apple, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - В Китай фалшифицират цели магазини на Apple | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да очакваме ли скоро в космоса да полети менте на совалката? Един виц за китайците: Много разтревожен, Обама звъни в Кремъл по "червения телефон" на Медведев. О: "Господин Медведев, нашето разузнаване е засякло, че Китай е откраднал цялата документация за производството на ракетите "Булава". Какво ще правим?" М: "Ами от догодина ще си ги купуваме на пачки по 12 от будките за цигари."

Добре, ами маковете и тях ли копират? До сега не съм чул за лаптоп менте, не вярвам да съществува. Все пак чип на интел едва ли ще се произведе лесно :)

Да! Интел произвеждат чиповете си на Луната, не в Китай.

в беижинг навсжкаде се продава цопие матерял аппле.. които спира да фонкзионира веднага чтом излезеч от магазина. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Някъде бях чел за менте на ламборджини диабло...

На такива коли се правят "реплики". Това не е точно менте, а е имитация. Но е съмнително дали Китай може да направи такова нещо - все пак не е чип. Котайците не ги бива много-много в производството на машини...

''Котайците не ги бива много-много в производството на машини...'' Пич в кой век живееш? Те собствен самолет си направиха имат реплики на много коли..Даже порше зеведоха дело заради копирането на Каена от киайците,незнам докъде я докараха. Мисълта ми е Китаиците не са вече онези прошляци дето пасяха ориз по блатата,те са 2-ра икономика в света и с тези темпове скоро и първи ще станат.

"Китай, който от отдавна е известен като производител на стоки ментета"... А на Apple продуктите като са произведени в Китай това прави ли ги ментета :))) Стига вече с тея глупости..Това че в завода в който се произвеждат,някой е откраднал малко бройки и ги е продал ,или просто че са произвели повече от поръчаните ,не означава,че стоките са ментета.По тая логика в България има ментета на дънки BOSS само защото се шият тук и понякога излизат единични бойки за продажба

Малко бройки?! Става въпрос за 3 магазина, пълни с всякакви продукти, които си функционират кой знае от кога...... Колкото до това дали в Китай се произвеждат "ментета" - смятам, че е излишно да се коментира. Това, че голяма част от продуктите (и частите) на Apple се произвеждат в страната, съвсем не значи, че на всяка сергийка можеш да си купиш истински iPad, който по случайност е 80% по-евтин.

Както и не значи ,че всеки Apple продукт който не е купен от официален магазин е менте... :)) айде да не си припомняме откъде си купувахме Ipod-ите преди години

да в китаи има и истински аппле но на еу зени, но на всички сергииима цопие на ипад и това че са произвелиповече броики е глупост. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.