Коментари - Nokia сдаде короната при смартфоните | it.dir.bg
назад

Nokia сдаде короната при смартфоните

Официално Nokia вече не е най-големият доставчик на смартфони в света. Компанията обяви резултати за второто тримесечие на годината, които потвърдиха прогнозата на японската инвестиционна банка Nomura, че финландският производител е отстъпил водещата позиция в сегмента.

Обратно в новината

Коментари - Nokia сдаде короната при смартфоните | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

коку

Нокия беше стигнала до ръба на пропастта и Елоп направи твърда крачка напред... Сега чакаме да видим колко време ще падат надолу и до къде, както и в крайна сметка кой ще ги купи - М$, Samsung или htc...

Ами началото е поставено, да видим докъде ще стигнат - продажба на компанията или фалит? Обвързването с Виндовс беше силен скок напред... към пропастта.

Nokia тотално загуби обвързвайки се с Windows. Докато не разтрогне този договор продажбите и ще вървят все по-надолу и по-надолу.... За Nokia изборът е Symbian или фалит!

Айфоните са грешка на природата. Това разместване няма да е задълго

Нещо се бъркате. Преди 10 години нямаше смартфони. Нокиа беше маркет лидер на пазара на мобилни телефони. Явно тази корона е сдала. Иначе Apple отдавна са надминали Нокиа на пазара на смартфони, основно благодарение на Американския пазар, където Нокиа никога не е била силна.