Коментари - Fujitsu пусна смартфон с Windows 7 | it.dir.bg
назад

Fujitsu пусна смартфон с Windows 7

Японският ИТ гигант Fujitsu пусна на пазара смартфон с пълноценна 32-битова операционна система Windows 7 Home Premium. Моделът F-07C разчита на процесор Intel Atom Z600 с тактова честота 1,2 GHz и оперативна памет с капацитет 1 GB.

Обратно в новината

Коментари - Fujitsu пусна смартфон с Windows 7 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уффф! Докога така бе новелисти... пардон - новинари?!? Снимката няма нищо общо с F-07C. Телефонът на Fujitsu е слайдър с QWERTY клавиатура, докато показаният от вас е clamshell с два тъча (ако правилно си спомням - прототип на Sharp). Eто и линк към страницата на производителя, която дава същото инфо, но на английски и с правилните снимки - link

Може би затова пише "Снимка Архив"? :-)

...е, да - ВЕЧЕ го пише. Преди два часа надписът беше друг :)

аа плюс това, вече почти 2 години ползвам андроид и съм инсталирал доста повече от 12 приложения и нямам проблеми, друг е въпроса това проучване по чия поръчка е направено за да са толкова преувеличени процентите... И все пак както на компютъра се внимава какво си слагаш от интернет така и в андроид... Ако искаш ябълката или микрософта да ти заключват телефона защото си тези хора умствени проблеми това си е техен избор !!!

Голям зор ще е да работиш със виноус 7 и стандартни приложения на такъв малък екран, не си струва мъчението. Поне линукс да бяха сложили, можеше да се позамисля тогава.

коку

Ще бъде интересна цената ако се пусне извън Япония. В момента в БГ като устройство от подобен тип се продава единствено отрочето на Sagemcom и то единствено от хем тел хем бодлива. Съвсем естествено за тях цената е някаква облачна, а плановете с които те връзват за 2(две!) години са умопомрачителни... Устройството официално не се предлага за закупуване без абонаментен план, ако ще и за 900лв да е...

Нямаш проблем, аз досега всички лаптопи от близо 10 години си ги вземам от америка - последния от ebay... Даже митничаря ми искаше подкуп ама му отказах и си платих митото и ддс (и пак по-евтино ми излезе)