Коментари - Потребителите на Internet Explorer с по-ниско IQ | IT.dir.bg
назад

Потребителите на Internet Explorer с по-ниско IQ

Използването на Microsoft Internet Explorer за сърфирате в интернет пространството води до по-нисък коефициент на интелигентност, отколкото използването на Firefox, Chrome, Safari или Opera, показва изследване, публикувано от компанията за онлайн психометрични тестове AptiQuant Psychometric Consulting Co,цитирано от агенция Крос.

Обратно в новината

Коментари - Потребителите на Internet Explorer с по-ниско IQ | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... и освен това са по-малки и по-меки !

С особено ниско IQ e всеки, който мисли, че браузъра, а не разглежданото съдържание определя интелекта на потребителя, иначе другото го знаем... Защо не проведат такава класация и при автомобилите - резултатите могат да се окажат доста интересни :-) За да е още по-весело предлагам това да са 100 000 души от Авганистан например

"Потребителите на Internet Explorer с по-ниско IQ", а авторите на материалчето - с най-ниско!

яяя цели 9 фена на ИЕ. Аз толкова не познавам лично :)) Може би защото общувам с по-интелигентни от средното хора :))

Горните плювачи на MS$IE ,ако искат и още да си вдигнат IQ-то(ако нямат какво друго да вдигат) да вземат да ползват Mosaic ;)))

Оффф, тез платените статийки направо ме разбиват....Дъл да му кажа врат или шия??

Вие за малоумни ли ни имате. Не усещатели конурентна война между Гугъл, Епъл и Майкрософт

Нищо ново под слънцето... Трябва да си кретеноиден дебил за да ползваш Internet eXploder 5,6,7,8,9....

Или да си пълен дебил като тебе че да се вържеш на такава глупост. Айде сега умнико да ни кажеш с какво са по-добри другите браузери и разпределението в световен мащаб на едните и другите

С нещата, които ИЕ ще копират в следващата версия. Примерно не съм видял как в ИЕ 8 мога да приема перманентно сертификат, на който аз лично вярвам. Всеки път ме кара да кликам върху нещо, което ИЕ препоръчва да не правя. Разбира се масовият потребител по-рядко би се сетил какво означава 'I understand the risks' във ФФ. От друга страна така ИЕ е по-опростен и е насочен към по-малоумна аудитория? 2-та процента умници не го ползват толкова често. Дори само толкова да е пазарният дял на други браузъри, не виждам какво толкова странно има.

Аз използвам Internet Explorer.

Лъжеш Бойко, май ползваш пожарникарски маркуч!

По-голяма глупост скоро не бях чел.....

Айде кретените пак се изказаха. Аз ползвам IE поради естеството на работата си по 8 часа на ден. Колко ми е вече IQ не знам. Но се сещам за вица който завършаваше така: ..... " -Ти имаш ли кибрит ? -Не . -Значи си педал . " Доста ценно и представително изследване, свалям им шапка.

Удивително тъпа новина! Като сис админ аз съм забранил на потребителите да ползват друг броузер освен IE! И сега на всички ни IQ спадна драматично.

Добре че не пишеш къде работиш, че току виж утре те изхвърлили за некадърност :)

Дали Бил Гейтс, да го е*а в тъпанара с ниско IQ, използва ИЕ?

Това обяснява и защо пазарния дял на Opera се е свил. Затъпяването по цял свят си е факт... :)))