Коментари - В Мисури забраняват чата между ученици и учители | IT.dir.bg
назад

В Мисури забраняват чата между ученици и учители

От 28 август в Мисури влиза в сила законова разпоредба за контактите между учители и ученици в сайтове като Facebook, Twitter, Google+ и т.н.

Обратно в новината

Коментари - В Мисури забраняват чата между ученици и учители | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-добре да забранят всякакви контакти между ученици и учители... така със сигурностще се въпрепятства педофилията. А относно как ще става самот образованието на децата, като няма комуникация - еми ще гледат повече discovery channel.

ето до какво води политическата коректност/глупост в Мизура

Пък, не взе да фалира това подобие на държава САЩ, дето единствените им мозъци са само внесените от вън, а местните раждат глупост след глупост.

Именно, САЩ са страна на абсурда - цялата е залята от перверзии и най-долна порнография - филми, музика, билбордове, реклами, списания, дори опаковките на хранителните продукти в супермаркетите, но същевременно пишат пуритански закони от родната им Англия през 17 век. Лицемерие!!! Нали точно техните печалби са основно от световната порнография! Но щом е с пари - може. Колкото до "учениците" им - нима има по-порочни млади хора по света - неграмотни, но затънали в разврат, наркотици и леко поведение?! Само едно нещо може със сигурност да се каже за тях - обичат насилието!

А така, нека им е! Голотии ще ми показват тия зли американци и тяхната загниваща цивилизация. Ама пусто чудо много обичам мушмули.

Абе най-добре направо веднага след раждането държавата да иззема децата и да ги затваря в напълно изолирани от останалите гета, лагери, до които достъп ще имат само полицаите. Възрастните пък май да ги наблъскат в непристъпни подземни каторги (абе направо в Ада) и всичко ще се оправи :))) Изобщо това Интернета се оказа голям трън в задника на... и голям кеф за оторизираните воайори, които си нямат свой живот и затова си врът ... в интимния живот на околните.

Така я мислехме като сторим комунизма ма нещо се обърка работата;-( и тва щото американците пиеха кока кола падах а пияни по улиците и изнасилваха гръцките девойки ;-) интересно как точно ако е в този ред и някои взе че внесе и тука кока кола и провали всичко ;-)