Коментари - 10-годишна откри пролуки в Android и iOS | IT.dir.bg
назад

10-годишна откри пролуки в Android и iOS

Десетгодишно момиче откри пролуки в две от най-популярните мобилни операционни системи Android и iOS.

Обратно в новината

Коментари - 10-годишна откри пролуки в Android и iOS | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по-голяма глупост не бях чувал. това надминава всичко.

wow! Бате, трудно е да се напише по-куха статия... Представи се часовникът може да се сверява, ама има демон, дето го синхронизира... и кат' изключиш жицата (Wi-Fi) и не се синхронизира. Вирусите на времето маркираха заразени файлове като слагат секундите на "60" и се приемаше за нормално, ма сега хакерство големо да си свериш часовника!

Нормално - обградени са с такива джаджи - нормално е да се учат бързо. Аз как се научих да чета в детската градина, щот тогава имаше Дъга и Мики Маус :) А до 12 клас имах съученици дет сричат 4 реда текст.

wtf!?

Олеле какво съвпадение! И аз го открих това като бях на 10 през осемдесетте :) Но после открих че вече е било открито шестесетте и не получих никакви пари дори че пишех игри. Каква късметлийка е това момиче - даже целия свят занимават с нея :)

Това грешка на ОС ли е, или на играта? Май на играта.

Значи некадърно написаните игри са проблем на OS-a?

да бе..това отдавна се знае з а преместване на часовника.. още когато излязоха първите програми ,които работеха до определено време ..местиш назад и играеш с месеци..

Още едно идиотче "сади царевица" на компютъра! Добрите родители не трябва ли да забраняват тези игри? Ама как да ги забранят като за тях са даже още по-интересни!!! Едва в този век и с тази игра разбрахме колко са тъпи хората като цяло....

Да, сигурно трябва да слушат чалга