Коментари - VIVACOM с над 2000 безплатни Wi-Fi точки в страната | IT.dir.bg
назад

VIVACOM с над 2000 безплатни Wi-Fi точки в страната

Над 2000 места в България са превърнати от VIVACOM в безплатни Wi-Fi точки, където всеки потребител, който има необходимост от достъп до световната мрежа, може да го използва, без да плаща за трафика, който генерира.

Обратно в новината

Коментари - VIVACOM с над 2000 безплатни Wi-Fi точки в страната | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ходене и разхождане беше докато се спре мобилния интернет, щото страниците едва зареждаха....!!!Като се закачиш, че няма откачане.

Та от кога гарата в Бургас, която е най-нагло и бездарно копие на тази в Русе стана по-голяма от русенската гара?

Така ги рабирам аз нещата, само се чудя как да се прехвърля от мародерите мтел ...

Виваком трябва просто да бъдат поздравени за политиката към обикновения потребител която водят. И те не са цвете за мирисане, но в сравнение с другите два оператора направо са супер. Надеждата ми е в тях, тъй като вече бих шута последователно на глобул и след това на мтел и ако и виваком ме издразнят вече не знам къде ще ходя. Трябва да чакаме 4-ти оператор.

Една наистина позитивна новина - на фона на останалите. Широкият достъп до мрежата, плюс удобни, чисти и безопасни пътища по презумпция са условия за растеж и прогрес.

Не съм вярвал, че мога да харесам мобилен оператор, но на фона на другите двама неудачници, Вивател са просто супер. Просто политиката им е насочена към клиентите - първи махнаха автоматичното преподписване и първи пуснаха неограничения интернет. А сега и безплатния интернет разширяват. Браво, продължавайте все така. А на Мтел 8 години им снасям за предплатена карта, 1 минута безплатна не са ми дали или промоция черпили. И все пак да не забравяме, че adsl-а не става.

Наивник, Виваком са една фалирала заради разхищения компания, която се опитват да продадат на банките, които са й отпуснали заем ... А това всичко са предпродажбени кьорфишеци за да се подобри имиджа на фирмата на хартия, да дано някой клъвне ... Затова могат да си позволяват да правят жестове към абонатите ... защото като си глътнал 10 л вода дали ще глътнеш още една чаша няма никакво значение :) ))))

Да бе, "фалирали монополисти" само по дефиниция от Костово време има ;)

Ползвам ADSL им от 10 год просто защото нямаше друг интернет където живея. Освен при кабелна повреда нямам оплаквания. Може да е само в този район така, но е факт.