Коментари - Windows 8 по-близо до бета версия | IT.dir.bg
назад

Windows 8 по-близо до бета версия

Разработката на Windows 8 напредва, но системата все още е на етап Milestone 3 (M3) - последният преди бета версия.

Обратно в новината

Коментари - Windows 8 по-близо до бета версия | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма и нищо на седмицата вече две години не е пипано нищо по компа,а дъщеря ми е на пет и си пуска филмчета и игри сама.Но да си призная с кеф бих праснал един лайнукс и да забравя завинаги че има ОС машината!

Компютри и климатици не работят добре когато има отворен Windows.

А някаква нова шега? При положение, че 80% от хората го ползват... колко трябва да е зле? Линукс вече и той се инсталира като детска игра, ама хората си ползват уин. Колко точно secure система ти трябва, за да си провериш пощата, да поцъкаш малко из нета и да изгледаш един филм? Френските и италианските коли не стават. Уин е скпан. Айпъл е върха. Линукс е за маняци. Жените ги интересуват само парите (като няма какво друго да предложите...). Някаква общоизвестна мъдрост да съм пропуснал? А да, българинът е голям любовник, много е работлив и е много гостоприемен... хахаха.

And you are "none"

Преди три години преминах на Убунту и съм сигурен че никога няма да ползвам тоя спънат кон Window$....когато ми се налага по работа, т.н. ми е адски противно! Пък ако ще и 99% да си ползват прозорците, само мога да ги съжалявам!