Коментари - Apple иска забрана и на Xoom в Европа | it.dir.bg
назад

Apple иска забрана и на Xoom в Европа

Apple предприе поход срещу конкурентите на пазара за таблети в Европа.

Обратно в новината

Коментари - Apple иска забрана и на Xoom в Европа | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много им е гнил плод-зеленчука... щанда с ябълките мерише а искат 800-900 долара !!!

Тез развалени ябълки ги хвана шубето. Като има и малоумни съдии да им вярват, ще си продават ограничените устройства като монополисти на космическите им цени.

Не се лъжете с Jay-Tech таблетите. Не са немски, а китайски. jay-tech е просто марката с която продават китайски безполезни техники. Излъгах се да си взема такъв "компютър" и го върнах след 3 дни. С 300 Мхц процесор чакаш 1 час да ти зареди страница ако имаш късмет да хванеш интернет ;) А и не е много евтин 130 евро са си 260 лв - колкото един читав смартфон с договор.

да бе, а епъл ги правят от-до в Щатите. ....хайде нема нужда!

Вместо да се занимават с глупости Апъл да вземат да се стегнат и да върнат Final cut 7 и да махат това безумие Final cut x, че станаха за смях. Аман от техните малоумни претенции.

Взе да ми писва от наглостта на ябълката! "Кредени технологии,облечени в бяло."!!!

Blake

Логичния отговор на глупостите на лакомия пастор Джобс трябва да е тотално пренебрегване на епълски продукти от страна на европейските потребители. За съжаление, ползвателите на подобни устройства обикновено са коне с капаци, и дори на пазара да се появи ако с ябълка отгоре, пак ще се харчи като топъл хляб...

Време е да забранят на тия нацисти от ейпъл да правят каквото и да било. Всеки който се е излъгал да си купи от тяхните боклуци плаща по $0.99 дори като отиде в кенефа да пърди!

Нека адвокатите им заведат дела срещу всички които ползват арабски цифри и латински букви в своите устройства. Също така и срещу всички които използват електрическа енергия от контакта. А също така и срещу тези устройства които се използват от хора.

Как не са се сетили да заведат дела срещу всички производители на ябълки, защото продуктите им носят името на тяхната запазена марка, а и странно наподобяват запазеният им знак...

Мдааа, ябълките взеха да се вземат прекалено на сериозно и остро взеха да ме дразнят. Не им ли стига, че нещо което струва 2 лева го продават за 10 лева? Никога няма да платя екстра цена за техните префърцунени, снобарски джаджи. Не знам какво толкова е луднал света по тях, пълен смях.