Коментари - Google+ вече предлага и игри | IT.dir.bg
назад

Google+ вече предлага и игри

Новата социална мрежа Google+ добави игри към предлаганите услуги, включително изключително популярната Angry Birds, в борбата си да измести Facebook като център на социалния онлайн живот.

Обратно в новината

Коментари - Google+ вече предлага и игри | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

разликата межфу ФБ и Г+ е огромна и като функции и като интерфейс. Да си във ФБ е все едно да си в Сладур.ком, същия дървен грозноват вид. А Г+ тепърва стартира, и му се добавят нови функции

Потребителите стават все повече, но това са все хора, които се регистрират, за да видят за какво става дума. На петата минута разбираш, че като функционалност G+ не е по-добър от FB. На десетата се чудиш защо по дяволите ти е нувен втори FB след като вече си имаш. Малко след това затваряш сайта и повече почти не се връщаш. През това време си станал част от нарастващата бройка потребители. So what? G+ няма да прокопса според мен.

Ако гугъл предложи повече пари на Zynga, всички фермери и кравари у фейса ще се изнесат в гугъл+. А това са няколко милиона.

Гугъл няма какво да предлага на Зинга. Тя закупи Зинга още миналата година. h t t p : / / blogs . reuters . c o m /mediafile/2010/07/12/google-buys-into-zynga-report/

Значи още по-лесно могат АКО решат да спрат игрите у фейса.