Коментари - Google купува Motorola Mobility за $12.5 млрд. | IT.dir.bg
назад

Google купува Motorola Mobility за $12.5 млрд.

Лидерът в онлайн търсенето и създател на мобилната операционна система Android ще купи производителя на мобилни устройства Motorola Mobility за около 12.5 млрд. долара, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Google купува Motorola Mobility за $12.5 млрд. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

колкото и да са популярни DROID-ите на моторола (предимно в САЩ) единственото разумно обяснение за сделката е, че една американска компания иска да помогне на друга такава.

чакай баби, те всички чакат.. ама кой знае

С нетърпение чакам , да излезе официално тяхната ОС ,и това ще бъде последният пирон в ковчега на microsoft!

Ха познай защо Майкрософт не правят сами телефоните с тяхната си ОС! Гоогл ще принудят другите производители на телефони с Андроид да се откажат понеже няма да могат да се конкурират с Моторола и винаги ще са с една крачка след тях..

американците предпочитат да си купят нещо наготово и само ако няма тогава тръгват да го правят. За щастие на Майкрософт - има нокия. ;-)))))

едва ли ще доживееш да видиш последния пирон в ковчега на майкрософт. Особено от смешна история като тяхната "ОС", представляваще тесно интегриран с гугъл приложения браузър.

ще има доста да почакаш докато някакъв браузър с 4-5 приложения затрие компания като Microsoft

хмм съмнявам се.. Макрософт сами си направиха ковчег и сами си направиха пирони за него.. най-вероятно обаче проекта ще се окаже failure и компанията дори ще се провали в начинанието си да се провали.