Коментари - Google амбицира Samsung да развива Bada | it.dir.bg
назад

Google амбицира Samsung да развива Bada

Samsung ще насочи допълнителни ресурси за развитие на собствената мобилна платформа Bada. Корейският гигант е провокиран от сделката по поглъщане на Motorola Mobility от Google, съобщи AppleInsider.com.

Обратно в новината

Коментари - Google амбицира Samsung да развива Bada | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не виждам нищо нелогично бре, пич! Аз бях с НТС Desire и накрая ми писна все нещо да не е както трябва. И сега си джиткам с айфо 4-ката и мога да ти кажа, че това е телефонът! Всичко му работи "out of the box" както се казва, само го кракнах и е пушка. Дисплей, камера, софтуер. Просто си личи, че андроида беше напраскан набързо като евтино копие на iOS. Не съм на 18 да се радвам на играчки и хакерски устройства с любимото ми "android.com has stopped working" "force close" и тем подобни недомислици. Съветвам всеки, който иска нещо истинско и най-вече работещо да си вземе айфон или в скоро време нокиа с уиндоус. Другото е за децата

"Просто си личи, че андроида беше напраскан набързо като евтино копие на iOS." - Андроид е на съвсем различна основа (чист Linux kernel ) и няма нищо, ама нищо общо с iPhone. За децата е iPhone, не Андроид. Големи глупости си написал, просто е трудно да ти се отговори на всичките :)

А досега какво чакаха?! Телефона ми е с бада. Обаче следващият със сигурност няма да е. Няма да инвестирам пари във фирма, която догонва. Така винаги ще съм крачка наазд от останалите. Дори и по добри оферти от Андроид да извадят, е факт че бада няма скайп или читава джипиес навигация с прилична поддръжка. Нама и интеграция с новите услуги на гугъл, които набират скорост. Приложението им за фейсбук не е мръднало от 1 година, а инстант месинджъра им се скапа преди няколко месеца и не може да се интегрира със фейсбук. И кой, психопат измисли при изключен звук на телефона, да не може да се спре и вибрацията му, когато сигнализира за паднала батерия. Много им здраве на самсунг. Добър хардуер...но оттам нататък са пълен въздух. 2011-та сме все пак, това е недопустимо. Андроид му е майката!

не можеш ли да си го рефлашнеш? Много хора с Windows-ки телефони успяха да си ги флашнат с Андорид и в момента си работят с него, без да имат проблеми

Не знам, как става а и не съм видял никой във форумите да се е похвалил че е успял. Ако има начин да мина на андроид...няма да се замисля даже.

Качи си BADA 2.0. Още е бета версия, но работи. Има доста подобрения, като нова навигация с много подробна карта на страната например.

бада 2.0 още няма официален рилийз. И не ми се рискува. Наистина изглежа добре...но докато бада прави крачки, андроид прави скокове! Доколкото знам и в бада 2.0 няма скайп. Освен това бяха обявили бада 2 за пускане през юли. Е, юли мина...ние още се мандрахерцаме..

добре, де, като толкова много ти трябват услугите на Гугъл, що не си взе андроид? освен това ако Скайпа ти е толкова важен се замисли за телефон с WP.

Не е въпроса дали ми трябват. А, че има телефони които ги имат и телефони които ги нямат. Самсунг не са обещавали, че ще има всичко което и Айфон, но последното което съм очаквал бада да не се развива изобщо. Приложенията и постепенно почнаха да стават платени. Освен това, вече масово софтуера е за Уиндоус...и Андроид. Независимо, какво е. Така че поведението на бада е меко казано, пасивно, на фона на изключително динамичен пазар. Просто искам подръзка, срещу парите които съм дал. Другите телефони го получават.

Направо взимай един Айфон и ще се родиш ! Минах и аз през разни експерименти с Нокиа и първото Галакси на Самсунг - дадох го на сестра ми след като ми попадна и си поиграх няколко дни с Епълската играчка.

зарязал си Samsung Galaxy заради iPhone ?? Нещо не те разбирам ...