Коментари - Германска провинция забранява бутона ”Like” | IT.dir.bg
назад

Германска провинция забранява бутона ”Like”

Германската провинция Шлезвиг-Холщайн обяви миналата седмица Facebook Like бутона за нарушаващ неприкосновеността на гражданите в страната или с други думи – за незаконен, съобщава expert.bg.

Обратно в новината

Коментари - Германска провинция забранява бутона ”Like” | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А къде е ЛИКЕ бутона към тая статия? Или може би ... проверявате дали страницата се достъпва от Германия (щот в момента от там чета това) и се махат тия бутони - хитро, умно, ловко. При това самите лицевокнижници могат да го правят. Или може би го няма щот аз не съм регистриран в лицевата книга..

..и как ще разбереш на кой е сайта? Ми ако е на дете на 5-6 години или бездомен циганин

самия фейсбук е направен да следи хората, не само бутона лайк.

Точно и вярно. ЦРУ /сиреч американския дебилски народ/ си плаща за това. Защо иначе тоя сайт за полирани мозъци ще струва 16 милиарда?

Е, кого точно го накараха да се регистрира там и да е активен насила? Застават до теб и те карат да помпаш like бутона ли? То и блоговете трябва да се забранят. Там се виждат снимки от това къде си ходил и се вижда какво си писал. Ама викате, там е по желание, а във ФБ е насила? :) Единственото нещо по-модерно от ФБ в момента е да се плюе по ФБ :)

ми заради посещаемостта - колкото е по посещаван толкова е по скъп (място за реклама) + някаква част за техниката всички останали глупости са плод на болни мозъци - ако толкова те е страх заради броячът (просовутият шпионски бутон) какво ли ще кажеш за фактът че 99.99% от сайтовете имат по няколко брояча (включително и на google) подобна простотия се наблюдава и в началото на 90-сетте когата подобни "експерти" откриха бисквитките (coocies)

Напълно съм съгласен с усмивката и none. Мани фейсбук, Гугъл може и да складира цялата информация за търсене от компютъра ти и посетени сайтове. Защото има едно нещо в Гугъл което ти казва кои са ти най-често посещаваните сайтове. Не мислиш? А ЦРУ могат да ти вземай IP-то без никъв проблем, и без Фейсбук, и да проследят цялата ти интернет активност. Ако толкова искаш неприкосновеност - вади си интернет кабела от PC-то, мятай телефона в кофата и отивай да живееш в пещера.

Да, точно. Но истина е и че никой никого не кара насила да използва бутона like, така че ако човек иска приятелите му да знаят какво прави в интернет, какво лошо има? Друг е въпросът че някои хора са прекалено дебилни и не осъзнават някои неща...