Коментари - Apple прави евтин iPhone с 8GB памет | IT.dir.bg
назад

Apple прави евтин iPhone с 8GB памет

Слуховете, че Apple ще предложи бюджетна версия на iPhone се завръщат периодично и вероятността да се окажат истина е много голяма, съобщи Mobile Bulgaria.

Обратно в новината

Коментари - Apple прави евтин iPhone с 8GB памет | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво новия ипфоне в САЩ ще е 100 долара в България около 1000 лева е по е втин ще е за нас. Все пак българите сме мнооооо богати. А за по -долните коментари че аплето залязва, трудна работа и в софтоерно и в хардуерно са много пред свойте конкуренти. Не го казвам да се заяждам. Благодарение на тази фирма смартпфоните станаха по - ефикасни и по - евтини. За падовете няма да говоря. До сега не съм виждал по добър сензорен дисплей от този на ейпъл. А който ми докаже че уиндоус е по- добра операционна система от тази на ейпъл ще му кажа браво.

Който го може, го може. Останалите да си правят сметката! :)

т.е. Apple да си прави сметката ! :)

Имах пред вид, че Епъл са величина днес. Те са си направили много добре сметката! Ясно е, че някога ще залезят, че един ден няма да ги има, но бяха едни от най-добрите и са едни от най-добрите. Нека има повече такива като тях. Имах също пред вид всичко, които не са постигнали успехи, а сам приказват, коментират и си пилеят времето, сякаш е ластик в ръцете им. Ама като се скъса и ги щъкне по пръстите отрезвяват. Но ... след дъжд качулка :)