Коментари - Apple нае на работа известен хакер | it.dir.bg
назад

Apple нае на работа известен хакер

Стив Джобс се оттегли от управлението на Apple, но компанията привлече в редиците си талантлив хакер. Спецът с псевдоним Comex се прочу със способностите си за лесен пробив на iOS устройства чрез софтуера JailbreakMe.

Обратно в новината

Коментари - Apple нае на работа известен хакер | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чрез този хакер, ейпъл се надяват да вдигнат неонацизма на съвсем други висоти! Обаче щом фюрера Джобс си тръгна нещата вече трябва да тръгнат надолу, и тази гнила компания най-накрая да изчезне! От ейпъл няма да видите нищо добро, освен искове за големите суми за спорни патенти, с които целят да спрят развитието на технологиите и човечеството като цяло!

Браво на момчето. Със заниманията през свободното си време си намери много добра работа. И аз с програмирането ми в свободното време си намерих работа. Пожелавам на всеки това - да работи това, което му е приятно. Лека и спокойна вечер на всички и успех на Николас.

След като беше повдигната инициативата "един ден без Бойко Борисов в медиите", предлагам да има и "един ден без новини за Apple в dir.bg"

Защо?

Искам всеки ден да чета за Apple и нито една новина за Бойко!

Аз предлагам на дир.бг да направят филтрови настройки и ключови думи към статиите. Като има Бойко да може да се игнорира все едно няма новина. После може да публикуват и рейтинг на често използваните филтри.

Добра идея, но едва ли това е начина за отправяне на предложения :D Или пишем колкото да си чешем езиците :P

Добро!

Ми като не те вълнуват новини относно Apple не цъкай на тях и толкова. Никой не те кара с пистолет опрян на челото да четеш новините, които не искаш. Мен не ме вълнуват новините в секцията Life ама не съм тръгнал да ги чета и да пиша коментари как тря да се махне секцията. Като ти се злобее намери си друг начин, както на живо така и в интернет никой не е длъжен да се съобразява специално с теб.

много е просто - като не се интересувате от нещо не го четете. не ви трябвят филтри.