Коментари - Mozilla пуска нов Firefox всеки месец | IT.dir.bg
назад

Mozilla пуска нов Firefox всеки месец

Mozilla разкри плановете си за разработка на следващи версии на браузъра Firefox. Компанията ще пуска със зашеметяваща скорост нови финални издания на популярния продукт.

Обратно в новината

Коментари - Mozilla пуска нов Firefox всеки месец | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

решението е изключително добро - но е хубаво да пуснат и дневни ъпдейти (тестови)

Супер тъпотия! Таман подкараш всички допълнения, с които работиш и хоп - нов версия, която щастливо те уведомява, че половината ти plugin-и няма да работят с нея! Освен това ФФ от няколко версии насам яде памет като Митьо Пищова кебапчета на кОнкурс за Мис Свински поглед - национален етап! Пускаш да погледнеш, кое, колко ресурс ползва и изненада: ФФ с 6 таба - 1 ГБ РАМ (без видео и няк`ва медия). Фотошоп, Илюстратор и ИнДизайн с по два отворени файла в първите две и един в дизайна - 953 МВ РАМ...

Използвах Firefox преди една година, но вече се принудих да използвам други браузъри. На моето PC (с Windows 7) няма версия, която да не увисва на 5-6 минути.

+1 Firefoxa забива почти винаги и стои not-responding по 2-3 минути, независимо 4,5 или 6 версия съм сложил, е мерси дори да пускат нова версия всяка седмица все ми е тая

Чудно що при мен не е така?! Май проблема не е точно в броузъра...

И какъв извод си правиш? :):) Ами ТЕ искат ВИНАГИ да знатя ВСИЧКО за нас. Как да стане с постоянно променящ се софтуер? И за да е правдоподобно - го правят официоално. Това дразни. Иначе, пък ще се съмняваме какво става (не че сега обикновения потребител знае, ама все пак ...)

Това решение беше едно от най-тъпите в историята на проекта. Никой не иска шарении, анимации, менюта, които изкачат от ляво на дясно, вместо от горе на долу, а стабилен, предсказуем браузър, който служи на потребителя си, вместо потребителят да служи на него!

като цяло е успешна тази политика, но не и в скучея, поради простата причина, че програмистите на add on-и, не могът да смогнат.

Всеки ден някоя програма иска да се обновява на компютъра ми - дразнещо е! Сега и Мозила - тези програми са за да ни служат или за да ни тормозят - все искат обновявания, приставки и какви ли не глупости! Досега колкото пъти да съм обновявал и сменявал браузъра си, нито веднъж не съм забелязал някакво реално подобрение освен, че има повече глупави начини, по който да изглежда визуално браузъра!