Коментари - Класираха браузърите за Windows и Mac OS X | IT.dir.bg
назад

Класираха браузърите за Windows и Mac OS X

Популярният технологичен сайт Tom's Hardware публикува класация на браузърите за Windows и Mac OS X, информира TechNews.bg.

Обратно в новината

Коментари - Класираха браузърите за Windows и Mac OS X | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Който е свикнал с Маша, не търси Саша" :) "Нашо, лошо нема" Не се коркайте кой е по-по-най. За всеки има и ПЛЮСОВЕ, и МИНУСИ :) Това дето четете е СТЪКМИСТИКА! Всеки производител има интерес да е най-добър. Tака e, но само за определено време. После идва друг :) Хубавото е, че всички изброени браузъри стават в 80% от случаите за всичко :) ИЕ - всеки фаворитен линк го пази в отделен файл и има ограничаване в името на линка ОПЕРА - не може да сваля поточно видео или музика ФАЙЪРФОКС - не е толова удобен за работа с БУКМАРКОВЕТЕ ХРОМ - сериозно предимство е, че предлага превод на БГ за показваната страница САФАРИ - красива работа, ЕПЪЛСКА, но не е толова удобен за работа Може и още най-0различни плюсове и минуси да се пишат, но според мен тези са явно видими и ползващи се :)

Странно, баси колко браузъри имало, дори и Гугъл се набутали, хаха. Аз сега съм с най-новия ИЕ 9 от ъпдейтите. Супер стабилен, направо пушка. Явно доста хора скучаят :)

По -добро от Опера няма .За нашия беден регион ,прости и ужмулени хорица този браузър е като Москвич годен да лети по магистрала , но и в коловоз да рие ,няма да се затрие. /

Всичко съм опитвал, но от Операта по-пъргав, бърз, лек и сигурен браузър няма! Има всички необходими допълнения и приложения вече, красиви облици и каквото се сетите, без изобщо да му влияят на скоростта. Мозилата е тромава, Хрома е постен, ИЕ е дървен, Сафари не е за Уиндоус. Това е!

За порното - хром, за банкирането IE

За всичко хром и нищо друго! Ако гледаш статистиката краденето на персонални данни и данни за сметки става точно при ползване на IE. Когато фактите говорят....

"портира" - няма такава дума! По-добре не пишете нищо.

Който е ползвал Opera друго не пипа :)

Съгласен съм. Цялата необходима функционалност е достъпна след инсталацията. При другите браузъри поне един ден се инсталират плъгини (ако ги има)

Мда, поради траен уплах ! Това е най-бъгавия браузер за момента

Ми аз ползвах, ма после минах на лисичко.

За какво вече ми е Опера, като от 3 години има Хром ?

Ползвах за малко, но не ме грабна. Версия към 9.нещо си беше, добре беше направена, но не блестеше с нищо над огнената лисица.

Аз след Опера пипнах Фирефокс и сега не искам да го пускам...

Аз пък останах с Опера заради облака - изключително удобен е...

... друго не пипа, защото друго не е виждал :) види ли - НИКОГА няма да припари до оперетата отново :)