Коментари - 19% от компаниите блокират Facebook и Тwitter | it.dir.bg
назад

19% от компаниите блокират Facebook и Тwitter

19% от компаниите, или почти всяка пета, блокират достъпа на служителите до социални мрежи като Facebook и Twitter, твърди проучване на анализаторската компания Clearswift.

Обратно в новината

Коментари - 19% от компаниите блокират Facebook и Тwitter | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време е "работното време" да се обяви за НЕЗАКОННО!!! Нелепо е да се плаща НЕ за работата, а за ОКОВАВАНЕ за определено работно време. Бизнесът НЕ бива да е затвор с наложен срок, а... РАБОТА, Творчески труд!!! Отделно това, за остро нарушение на Законът трябва да се счита ВСЯКО посегателство върху личността, НЕЗАВИСИМО ОТ ТЕЛКУЩОТО Й МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ. Работодател, който навлиза в ЛИЧНОТО пространство на свой наемник (било то на работното място), трябва да бъде затварян доживот БЕЗ право на обжалване! Не са нужни много реформи, десетина закона биха възстановили ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ НА ЗЕМЯТА.

А да ти пкащат за да си бъркаш в носа?

Ами "Добро Утро"! Когато една машина иска да й капнеш масълце, да й одухаш праха (на труднодостъпни места), да й филтрираш захранването и т.н., и т.н. - ТИ ГО ПРАВИШ, нали?! Че и високоплатени "специалисти" за целта дундуркаш! Работникът да не е по-евтино нещо?!?!?!? ОПОМНЕТЕ СЕ!!! Естествено, че ТРЯБВА да ми плаща: сън, хранене, къпане, тоалетна хартия, носни кърпички, почивка в луксозен курорт, удобна къща, на първо място - посещение на научни и културни мероприятия... Що въобще обсъждаме ОЧЕВАДНИ неща. Аман от тарикати!!! Аман от селски мутри, дето крънкат незаконни пари и лежат на гърба на специалисти, които не зачитат за ХОРА ами БЕЗУМНО наричат "човешки ресурси". АМАН ОТ ДИСКРИМИНАЦИЯ!!! Един път завинаги трябва бизнесменът да разбере, че е зависим от специалистите, а не те от него!