Коментари - Apple става №1 при смартфоните | IT.dir.bg
назад

Apple става №1 при смартфоните

Digitimes Research публикуват интересни прогнози за пазара на мобилни телефони до края на 2011 г., според които продажбите на смартфони до края на годината ще се увеличат с 60% спрямо предишната.

Обратно в новината

Коментари - Apple става №1 при смартфоните | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е нормално е. В последните години Епъл избухнаха. С един(!!!) телефон и една ОС направиха такива печалби, че могат да купят целият мобилен сектор в света. Почти всеки 2-ри смартфон е Айфон. Който иска да си троши главата с Хандроиди, Хуманоиди и т.н. Единствените нормални ОС са иОС и Уинфон от скоро.

Който поръчва изследването печели... от вдигнатите заради слухове цени на акциите! :-D

Apple винаги са били и ще бъдат номер едно по новаторство, без значение дали продават повече устройства от останалите или по-малко. Докато всички други се опитват да ги догонят, те проектират какво да е бъдещето.

Голямото им новаторство се изразява в това да излезе Стив Джобс и да убеди хората, че стара технология, напъхана в 5мм по-малко пространство е чудо невиждано :) Ама като има балъци да му се връзват, така ще е. Чудя се какво ще правят сега като се пенсионира - направо трябва да я закриват тая компания, защото няма да има кой да лъже балъците да дават луди пари за стари джаджи с леко сменен дизайн.

хора,защо коментирате като нямате представа за какво става въпрос? htc къде били... :D :D :D

В съседната статия пък се твърди, че Android платформата е изпреварила сериозно iOS (42% срещу 27%), поне в САЩ. Каква е базата за сравнение, в края на краищата?!?

Правилно - тези проценти са само за САЩ и става дума за платформата, т.е. не за производител на смартфони, а за операционната система. В смисъл такъв - Android се ползва от "n" на брой производители, а iOS е само за Apple. Затова и Android набира скорост, но пък Apple очевидно ще станат първи при производителите. Ако обединиш всички, които произвеждат смартфони с Android със сигурност са много повече бройки в сравнение с iPhone. Предполагам от там идва объркването ти.

Замечтал се Купертино....

Искате ли да ви контролират си купете смартфон...

А HTC къде са в тая класация,или са залязли

на 5-то място са - имаш интернет очевидно нищо не пречи да си погледнеш сам класацията link