Коментари - Новата версия на Android излиза до два месеца | IT.dir.bg
назад

Новата версия на Android излиза до два месеца

Google ще пусне скоро нова версия на операционната система Android. Платформата Ice Cream Sandwich се очаква през октомври или ноември, съобщи бившият CEO на компанията Ерик Шмид по време на конференцията Dreamforce, предаде TechNews.bg.

Обратно в новината

Коментари - Новата версия на Android излиза до два месеца | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голем праз! Децата и хакерчетата без работа да му се радват на Хандроида. Аз повече нещо произведено от Гугъл освен търсачката - не мерси! С УинФон 7 съм от 2 месеца и вече знам какво значи истинска ОС за смартфон.

тоя пък...пак се е натресъл на Уиндоус, и то доброволно :)) Добре, че че Уин смарфоните имат към 6-7% дял, т.е. зомбираните овчици като тебе са малко!

Мне, пич. Гугъл и оскатената им ОС ми го натресоха съвсем доброволно. Ама парен, каша духа. Ти си ползвай недоноските. А Уин-а не го мисли. Той су върви нагоре :)

Напротив, натресох си го доброволно с LG и Гугълската пръчка Хандроид. Ама "Парен, каша духа". Както казах, щом ви кефи, меткайте се на някакви опити за ОС. От както съм с Уинфоунче, забравих и за грозните хандроидски иконки, за липсата на каквото и да е прилично бизнес приложение, да не говорим за офис, и за "Process android.com stopped unexpectedly" и куп подобни дивотии. А ти не го мисли Уинфоун, те си имат пазар, който тепърва ще се разширява. Само приложенията им в момента растат 2(!!)пъти по-бързо от хандроидските. А и все пак Хандроид е безплатен и както всяко безплатно нещо е пълен с недомислици, но хората се меткат.

ба мааму! трия виндовс мобайла, и тургам андроид! да го дуфа бил!