Коментари - Астрономи видяха „оста на злото” във Вселената | IT.dir.bg
назад

Астрономи видяха „оста на злото” във Вселената

Китайски астрономи потвърдиха съществуването във Вселената на т.нар „ос на злото"- предполагаема посока на движението на светлината и енергията и са установили, че тя се намира в съзвездието Лисица, се казва в статия, поместена в електронната библиотека на Корнелския университет, цитирана от РИА Новости.

Обратно в новината

Коментари - Астрономи видяха „оста на злото” във Вселената | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе що се занимавате с глупости? Всички тези звезди отдавна може би несъществуват! От разстояние 50 св. години докато дойде до нас, нали знаете къде ще бъдем всички - на 2 св метра под-земята. Тези звезди са светели преди еди колко си години - сега изобщо може би ги няма. Ще го забележим след още около няколко мил. св. години.

Aбе ти нещо си се объркал яко! от разстояние 50 св. години светлината идва за 50 години, не за няколко милиона!

защо пък точно 'остта на злото'? Къде е злото в цялата работа?

колко време са изгубили тея двамата китайски астрономи, а можеха просто да питат БАН те нали говорят с извънземните щяха да им кажат :)

надявах се, че присмехулното отношение към науката и научните дейци е останало в тъмните векове, но уви лумпените не изчезват. Те само променя формата си! И твърде често като тинята плуват по повърхността....

ох, нищо не разбрах, бихте ли помолили г-н премиера да разясни статията?

тъп политикан

БОКО-ТИКВАТА е експерт отн.Винету

Това коментар на селския дебил ли беше?

В съответствие с космологичния принцип, едни и същи закони на физиката са валидни за всяка произволна точка на Вселената - ето защо тя изглежда по един и същи начин в един и същи времеви момент, независимо от точката на наблюдение, уточнява КРОСС. - това изобщо не е така според теорията на относителността. вместо да се преразглежда тя, точно това е нейно доказателство.

Не е точно така -- Големия Взрив е решение на ОТО за опростен частен случай на еднаква навсякъде вселена. Ако тя не е такава (което е видимо от оста на злото), то това решение е неприложимо.