Коментари - Германия окончателно забрани Galaxy Tab | IT.dir.bg
назад

Германия окончателно забрани Galaxy Tab

Германски съд днес излезе с решение, че таблет компютърът Galaxy Tab 10.1 на южнокорейската компания Samsung не може да се продава в Германия, тъй като нарушава патентите на Apple за конкурентния продукт iPad 2, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Германия окончателно забрани Galaxy Tab | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само счет ви кая че си взех самсунг и не сам доволен от цена вазможности ппле си е оригинала и е много по як имам и аппле няма място за сравнение ...наи големият минус на аппле е че куписч ли си го от норд америка в бг не можесч да го ползвасч да се продвата там ли не знам но ...моя го блокираха от уса в бг ...както си седя и ми излиза саобсчтение ти не си в уса ...нарусчавасч правата ...ползвасч го изван ...зоната на здрача :)) и ми излезе един бутон счут довн или не сам сагласен с лиценза ..и аз счут довн ...и от тогава ...само изтории ...и го махтнах ...така че ...аппле са се поуляли доста с тези патенти и подслусчвания кои каде е ...и какво прави :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

е аре де нали вече го забраниха.. колко пъти... писна ми вече едни и същи "новини" да чета.

Какъв е проблемът не разбирам (както би казал японецът)?! Всички тези измислени и ненужни играчки служат , за да ви отклоняват от важните и основните неща, и с нищо не подобряват качеството на живота ви. Може ли някой да докаже обратното?!?!?!

За мен телефоните на Самнусг не стават... няколко съм имал, но съм се зарекал никога повече! Първо са зле с обхвата, после с издържливостта на батерията... Самсунг да си правят телевизорите и чиповете...

През 1962 в фантастичен филм е показано устройство почти 100% като таблета на Епъл. Ха сега създателите на филма да съдят Епъл че са им откраднали идеята. За стотиците милиони бройки устройства има да дават десетки милиарди обезщетения на създателите на филма.

Taка е , корейците се поуляха. Тук всички се въмущават като видят как китайците нагло копират западни автомобили , но щом стане дума нещо да е против Епъл всички са против тях. Това в БГ разбира се . Иначе няма самостоятелен продукт дето дори да наближава като конкурентноспособност Епълските.

Apple бавно и полека губят пазарни дялове !

Е, чудесно. Радвам се, че справедливостта тържествува. Самсунг се самозабравят. Дизайнът не само на Таб/а, но и на смартфоните на жълтурите е краден от Епъл и трябва да си кьорав за да не го видиш. Следващите за съд и забрана са Гугъл и Андроид, което си е кофти сглобено копие на иОС.

сигуни ли са че това не е бил кормпиран български съд или германският съд е курумпиран също .:) :) :) .. какво са измислили аплле? формата на тетрадката ли? :) :)

смартпхоне-те на самсунг са хубави но както всички знаем крадат яко от аппле ипхоне. мислят си че ще им се размине защото доставят компоненти за ипхоне на аппле, но...бизнеса си е бизнес....нека самсунг сами измислят и направят такава револуция в мобилния сектор каквато аппле направиха с ипхоне. стига са крали идеи и функционалности. доста гробо влизат и сега ...без продажби в германъ....така им се пада! да ги забранят в еу направо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Високопарни думи, но без съържание, първо става дума за ТАБЛЕТ а не за телефон(както пишеш ти) и второ дай пример. Освен че и двете са таблети, платформите са съвсем различни и невиждам особени прилика. Това би трябвало да означава че спират всички андроид устройства ... много лошо, нека сега си плащат по 900 евро за гнили ябълки !!!

Какво крадат самсунг от епъл, след като първите правят чарковете за айфоните?

А на теб едва ти се чете какво си изфъфлил на шльокавица и почти не се разбира смисъла....

На днешно време всички такива устройства си наподобяват едно на друго. Това с тия патенти е абсурд. Какво точно са патентовали Епъл ? Дизайна тип тухла-четворка ? А, моля ви се...

Абсолютно точно, аз доколкото знам в този случай част от делото е "заоблените ъгълчета" на ipad и galaxy tab !

Е, хубаво де! Германците ще купуват от амазон.ком вместо от амазон.де :-Д

Баце, тотален си...и точно толкова прав. Само пълнят новините, че за реклама многа пари отиват...

Идея си нямаш как функционира позара в белите държави. Щом го няма в Медиамаркт, Сатурн и мобилните оператори тоя смартфон го отпиши... Това е голям удар върху един от най-богатите пазари за подобен тип устройства. Загубите от пропуснати ползи ще са за десетки милиони. Германския масов потребител не е като тук да рови със седмици за подходяща оферта и ако мобилните оператори не го спонсорират и пускат с договор никой няма да брои бала пари за тая джаджа.

Браво, сега забранете телевизорите - да има само една марка телевизори. Защотото много си приличат - не може така. ( Не им ли направи впечатление че Операзионната ситема е различна iOS спрямо Androit - дебили..????????????? , т.е. функционалността и правата са напълно отелни ).

айде аз съм за! Apple TV (приемник) във всяка къща и монитори само на 1 марка... тря да сме равни сички!

Сега САМСУНГ ще пуснат таблет с win8 който apple няма да може да забрани :)

Проблемът е в дизайна а не в операционата система. Няма значение дали ще с боза боза и дроид, ако не променят дизайна, няма да продват. М/у Епъл да го духат. Имам служебен IPad и това е най-дървения таблет. Направен е за малоумни тийнеджъри. Дроид таблетите са класи над него

Голямо лапане на пачки става.

ооо да! Корупцията си е немска територия от всякъде.