Коментари - Galaxy S II е четири пъти по-бърз от iPhone 4 | IT.dir.bg
назад

Galaxy S II е четири пъти по-бърз от iPhone 4

Смартфонът Galaxy S II има най-висока графична производителност. Моделът на Samsung е четири пъти по-бърз от iPhone 4, според тестове на AnandTech.com с популярни смартфони.

Обратно в новината

Коментари - Galaxy S II е четири пъти по-бърз от iPhone 4 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами и аз имам iphone 4 ,преди това и всички други , както имам достъп и до всичко ново което излиза на пазара , но iphone винаги ще е по-добрият избор . И не си мислете че като имам iphone и не премено го оставям на масата за да го видят всички , на против държа си го в калъвчето и предимно в джоба , естествено имам и ipad-a 1и 2 но всичко това го ползвам предимно за работа , особено когато пътувам , та мисълта ми е ,че няма по-добро на пазара за момента от продуктите на apple , a вие може да си спорите колкото си искате и то без да сте ползвали поне един от двата продукта !

Една полу-отворена система като Хандроид, просто никога не може да е по-добра от система тип Уиндоус или иОС. Единствената напълно отворена ОС в момена е MeeGo. Аз също пробвах една година гугълската недомислица - е повече, не мерси. Да и се радват децата на шаренийките и да си поправят по цял ден :)

Хахахахаха , пълен смях !

Леле, лелееее като ви гледам сички андроид юзърчета как опищяхте страницата с тая ваша ОС на бъдещето... Абе лекета, като толкова много тачите open source-a шо не ползвате Linux ами сички до 1 сте с windows-и на компютрите ве.. За едното е бъдеще ама за другото не е.. Я се застреляйте с ваще клишета!

ползваме И Linux ... е и? В твоя пост няма и един bit полезна информация...

Булгаристанеца няма равен по интелект ! Хората правят тест на графиката , а ОНИ си рупат ли рупат с малоумни коментари от сорта на Кой е по по най !

А ти като най-виден представител на "булгаристанците" реши да констатираш

Exactly !

Ехехехехее, намериха с какво да сравнят айфон 4. Айфон има най-добрия дисплей, по-добра камера от Галакси, а за ОС да не говорим, иОС е на светлинни години пред Хандроида. Много са жалки жълтурите...

Шопът е казал: От Витоша по-високо нема, от Искъро по-глибоко нема, от Софето по-гоуемо нема! Платеният трубадур на Стив Джобс казва: От iPhone по-бързо нема, от iOS по-функционално нема, от Ябълката по-велико нема! What makes the difference, аджеба?!

в случая бързината няма значение, защото просто всичко опира до това как е написан софтуера

iPhone е номер едно не защото има кой знае какъв хардуер, а защото юзър интерфейса му превъзхожда всичко познато до сега. Апъл са софтуерна фирма, процесора на телефона трябва да бъде адекватен за да работи всичко плавно. Самсунг от друга страна са ОЕМ производител и могат да сложат и 20 пъти по бърз процесор, но аз питам какво от това. Ако някой его влече хардуера да им плаща азиатците и да се радва!

Награда за пост на годината: Как един екран на Самсунг ще бъде по-качествен от друг екран на Самсунг ?

А как един мерцедес може да е по-добър от друг!? Ами различен модел са, смешко :)

Борчо, как може един мерцедес да е по-качествен, както каза Пешо, от друг мерцедес. А ако говорим за по-добър дисплей, дори редакторът в anandtech пише, че предпочита IPS дисплеи (като на iPhone и LG Optimus). Човекът разбира повече от нас

Retina Display на Iphone е производство на LG. Amoled е на Samsung. Въпроси?

Само Нокиааа!!!

тоя пък..вмириса на нафталин форума

Ти ме разби, пич :) Къде я буташ Нокия при големите играчи :) Бяха в бизнеса едно време. Не се отказаха от Симбиан и сега ги чака забвение :)

Нокия, ще изкърти с новите си модели :) Не ги отписвайте

Евала брато, саде Нокиа, останалото е за боклука ! 3 дни им карала батерията и се гордеят, ми да Ви пикам на тАлАфоните тогава, моята Нокиа кърти тогава миФки със зареждане веднъж седмично.

по интересно е как така IPad2 е два пъти по бръз от S II, при положение че процесорите са подобни. Това означава ли че като направят IPhone 5 със същия процесор пак ще е е два пъти по бръз от S II?

ми е така.. ОС-а на iPad-a не е такава шитава, тромава и грабеща от всички ресурси по много....

А дали не са с различни графични процесори или викате дай само да си приказваме ?

Цената на iPhona е изкуствено завишена с много реклама и разни други маркетингови стратегии. Единственото достойнство на Apple (като цяло, за цялата серия продукти) е, че са МНОГО КРАСИВИ. Съчетано с подходяща реклама създава и верни потребители. А фактите говорят друго. Като хардуер, и двата телефона са еднакви. Това е така, защото половината от детайлите на айфона са правени от Самсунг, така че и двете компании познават и кътните зъби на продуктите на конкурента си. Софтуера на Apple е затворен , което мен лично ме влудява. Андроидът си е андроид - широко разпространен, френдли. Поради горното, моят личен избор е Самсунг. Ако и да не е 'so cool".

Правеха се, отдавна Самсунг вече не прави за ябълките части ...

Дайте да сравняваме две еднакви неща по отношение на година на производство поне. Не може да стане така, че апарат на година и кусур да е съпоставим с нов такъв. Андроид като ОС е доста взаимствана от iOS. Още по началния екран се познава. А пионерите в това отношение знаем кои са...нали ? И който каже на черното бяло да си помисли за очила. Ами като излезе 5-цата на iPhone с А5 процесора какво правим? Сменил съм 5 смартфона, имал съм дори с неизвестната на много хора Bada OS (Samsung Wave)...е по-лесна и приятна за работа от iOS няма. Да, повечето приложения които си струват са платени. Но пък има и доста версии, при които трябва да търпиш само една рекламка. Ако пък и нея не искаш - 1 лв примерно за програма (доживотен ъпдейт и лиценз + безплатен ъпгрейд при нова версия).

Доста елементарно мнение. Ако СЕГА искам да си купя телефон, значи ли че не трябва да сравнявам IPhone4 със Samsung Galaxy??! Или ми казваш че трябва да чакам 5цата, че да правя "честни сравнения". Пич - ако не изкарат нов телефон идни сто години какво правим??? Това е част от конкуренцията, братооооо.

братче, прай квото искаш ве. Никой не ти казва кво да си купуваш и кво не. Ама като сравняваш, сравнявай обективно. Иначе не добиваш реална представа. Аз мога да смятам по-добре от тебе ама тва не ме прай по-умен, шото ти примерно знаеш физика, химия и т.н. Пък като направиш реалното сравнение сам ше си прецениш дали да чакаш за 5-цата или не ;)

А батерията колко по-малко издържа сега?..И досега на Самсунга беше 2 пъти по-слаба. Сега с този процесор сигурно я издържи 2ч я не..

има доста добри отзиви - доста повече от предишния.

нормално SII ми издържа по 3-4 дена. под 3дни никога не е падала, освен на първото зареждане

Сравнението между Galaxy S II и iPhone4 е като между нова Киа и 10 годишен Бенц. Старият бенц и след още доста време ще държи цена, докато на Киа-та никой няма да обръща внимание след 1 година.

Това съвсем не означава, че купувачите на 10 годишни немски каски "разбират" от автомобили ;) Също колкото и Айфон потребителите от смартфони между впрочем (аз за съжаление също се излъгах преди време и още си страдам от този боклук). Между впрочем сравнението ти много ми допадна - аз продадох Ц класа на 4 години и купих нов джип на Киа. Нито аз, нито семейството ми ще помислим отново за немски автомобил, еле пък мерцедес!

Хахах това ми хареса ;)

Я, къде са тия будали дето си продават Мерцедесите и купуват КИА, дайте ги насам. То на човек му трябва пона малко класа, за Мерцедес и iPhone. Да си жив и здрав да си караш Киата на село.

Хахаха , сигурно не са ти стигнали парите да си купиш нов мерцедес и затова си купил Киа , че и я хвалиш ....хахахахх ...ако не си чувал има една поговорка - Жената трябва да е френска , а колата НЕМСКА.Поздрав!

Моля те, обясни ми защо мислиш, че е боклук. Ясно е, че може да се вадят факти, доводи, статистики и прочее и спора да тече, но ми е много интересно, след като си имал iPhone защо мислиш че е боклук? Аз използвам iPhone i Mac и не ги използвам за гъзария, само шото са на ябълката... повярвайте ми.

Отвътре ли ти дойде или просто си привърженик на стари неща?

Крадоха, крадоха Самсунг и пак по-зле от iPAD. Да изчакат iPHONE 5 момчетата, пък тогава да си направят тестчетата! Фен на Стив Джобс ЗАВИНАГИ!!!

Е това е от ясно по ясно, само че IPHONE 5 ще е с процесора на Ipad 2 и тогава какво ще излезе, че APPLE пак са най-добрите. Samsung правят някакви смешни опити да имитират APPLE и въпреки технологичната си мощ се представят слабо. Не случайно цената на Galaxy SII падна с над 30% за няколко месеца, а Iphone 4 не мърда много много.

не разбрах какво общо има С2 с Iphone ? Кой от кого е копирал ?? Едното е с Андроид, другото с Ios.. А иначе за производителността, неслучайно Галакси С2 е признат за НАЙ-ДОБРИЯ телефон в света в момента, и ако имаш такъв, ще разбереш, че е така ! А това,че продаваш пълен ШИТ и си надул цената четворно, не означава, че рано или късно хората няма да разберат, че ги лъжеш, затова и дела вече на Андроид телефоните вече е доста по-голям от Ios!

Вземи мисли преди да пишеш iOS се ползва само от Apple. Android от поне 5-10 компании. няма как iOS да остане с по голям дял. Ако ще сравняваш гледай устройства на една марка която ползва този OS.

Димчо, нали това е целта. Да си мислят уродчетата, че купуват нещо ЦЕННО :) А купуват самсунг, но с лепенка с нахапана ябълка и софтуер без бъдеще :)

iOS - Софтуер без бъдеще OMG вие сте ненормални, докато Apple дават стотици милиони да предоволните милиони разработчици, то и да си садерат гъзовете Google няма да могат да ги стигнат, разработчиците не се кефят много на системи дето труда им отива по пиратски канали в нищото. Така, че iOS си е софтуера.