Коментари - Windows 8 - плочки вместо прозорци | IT.dir.bg
назад

Windows 8 - плочки вместо прозорци

Microsoft раздаде на разработчици първите 5000 копия на операционната система Windows 8. Това стана по време на започналата вчера конференция Build в Анахейм, Калифорния.

Обратно в новината

Коментари - Windows 8 - плочки вместо прозорци | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

WINDOWS 9 ще пере, готви, чисти, ще гледа деца, ще пазарува и т.н.!

А ще простира ли?

тая ОС ще поддържа ли RS232 или LPT, че имам един матричен Epson и не ми се разделя с него... много убаво тропа... по "плочките" ще тропа още по-добре

???

Това ми напомня на W3.11, но с нов интерфейс :)))))

много силен коментар :))

Що плочки, да му турят направо тоалетна чиния, отдалече да му личи какво е...

после и сензорен WC тип "японско биде" v1.3.2.2 build 231221 - тоа последния е най-як! Оти не мое да съ строши никак - щото не тръгва ептен!

Ама вие сте големи коне с капаци. То за тва и друго освен ХР повечето от вас не признават. (да не говорим за друга ОС различна от Windows и после ми говорете за робуване на дадена марка и т.н. Apple фен съм и?) Аз пък смятам, че тея "плочки" са много по-практични от един прозорец обвит в прозрачност, на който виждаш повече "въздуха" зад него, от колкото информация. Цялата информация, от която имаш нужда е пред теб.. жива и up to date, кое не ви харесва в цялата идея? Тоя интерфейс е наистина успешна концепция при телефоните им и се радвам, че залагат на него.

На някои хора им се налага да гледат едновременно повече от един прозорец - например два. Наистина.

... и определено в един прозорец не се вижда "цялата" информация. Това, че е подходящ за телефон с 4 инчов екран не означава, че е подходящ за всичко.

Хора спокойно бе, ще го има и сегашния интерфейс, просто това е новото, но то е повече за таблети. Вие да не помсилихте че въобще ще е така - ще си го има и в сегашния вариант, ти избираш кое да ползваш.

нещо не ми харесва ...

Браво! Майкрософт винаги са били, са и ще бъдат номер 1! Apple sucks!

Точно винаги ще е - малък и мек .Сега остава и да направят операционна система.

Куууу-Кууу.....

като сте толкова УМНИ и големи РАЗБИРАЧИ що не се хванете вие да измислите нещо ами само седите по форумите и плюете. Аз не разбирам чак толкова от тези работи, но като не ми харесва нещо не го ползвам, а вие сте видели 4 снимки и вече голяма боза било. Как разбрахте че няма да е хубав новия Windows 8, по снимките ли ?

баси мамата - виста и 7 копираха КДЕ това gnome3 ли ще копира ?

Естествено: големият артист копира, великият - краде! Питай чичо ти Били от кого е взел мишката и от кого - "прозорците"...

Яснооо, няма да го купуваме, няма и да го крадем. Аз тая измишльотина НЯМА да позволя да се засели на някой от моите компове. По всичко личи, че W8 е насочен към комерсиалния СПАМ (рекламата).

Затова не си купих телефон с Windows 7, заради глупавите "плочки". Ужасно тъпи са.

"двупотопно" - Браво, СЛАБ (2) по български, седни си и научи собствения си език, и чак тогава пиши глупости в интернет. Иначе 8-цата изглежда убийствено, просто! С новия вид като на смарфона ми просто кърти плочки в буквалния смисъл! :) Браво на момчетата от Редмънд!

В Редмънд работят и момичета...

от третия вид - видно е по "плочките" :-)

като евтино и некдърно направена web-страница. Въпреки това, след прозорците и тапетите - явно е било време да се мине и на подови настилки... :)

Много двупотопно ми изглежда- квадратно, претрупано с информация...

Думата, която търсиш е "до потопно".

най - правилната - "допотопно"

Думата, която предполагаш, че Борчо е търсил е "допотопно".

Защо пък! Тъкмо двупотопно си е!!! Потопа се разлива в две посоки!

Надолу и настрани?