Коментари - Mozilla ще сменя интерфейса на Firefox | IT.dir.bg
назад

Mozilla ще сменя интерфейса на Firefox

Mozilla ще смени интерфейса на Firefox с излизане на версия 9 на популярния браузър. Промените ще бъдат в посока опростяване на външния вид, вкл. премахване на някои бутони.

Обратно в новината

Коментари - Mozilla ще сменя интерфейса на Firefox | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първо да си оправят бъгавия софтуер и тогава да мислят за фейса!

За съжаление от тези напъни за обновяване всички браузъри станаха ултранестабилни и дразнещо непродуктивни.Единствено ие 9 държи някакво ниво и то не за друго,защото поне като се счупи някоя страница си я възстановява...

Абсолютно вярно !

Едно от важните нововъведения е напълно преработеният вид на новите табове. Дълго време те представляваха бяла празна страница, но във версия 9 потребителите ще виждат в лявата й част букмарковете, а вдясно - най-често посещаваните сайтове." Точно тази функция за виждане на най- посещаваните сайтове ме отказа да ползвам Хром. Ако това се случи, казвам чао на Мозила.

Аз па тия въобще не ги ползвам, Годзили, Хром, Стомана...те нов интерефейс. :) Имам си синьото Е там последна версия и си пере здраво!

.."пере си здраво" и компютъра ти е пълен с всякаква гад живарник, ама кой да знае, че е така :))

Какъв нов интерфейс, като българските локали са още на трета версия.

прегледай новините относно версиите на FF - в момента съм на 7-ца

И накрая мозила съвсещ ще заплилича на опера по външен вид.

значи браузър с 30% usage иска да прилича на браузър с 1% usage?? Нещо не ми изглежда логично - по-скоро ФФ започва да прилича на Хром ...