Коментари - Сензорният IE 10 няма да поддържа Flash | IT.dir.bg
назад

Сензорният IE 10 няма да поддържа Flash

Microsoft се отказва от поддръжка на технологията Flash в сензорната версия на браузъра Internet Explorer 10. Компанията ще заложи на HTML5, подобно на Apple, която също загърби флаш технологията на Adobe.

Обратно в новината

Коментари - Сензорният IE 10 няма да поддържа Flash | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тея , манипулиращи пазара и създаващи монопол след монопол , кретени да вземат да си оправят тъпите версии на тъпите браузери, че сайтовете под ИЕ на нищо не приличат. Писна ми всеки ден да се занимавам с някакви трикове че да изглежда сайта нормално под техните тъпи браузери.

Толкова ли е трудно да сложиш един линк към алтернативен браузер на началната страница като засече ИЕ с кратко обяснение за цялата процедура. Хем отбиваш хората от тва... нещо... хем не се хабиш излишно.

Трябвало е отдавна да смениш IE с друг browser например Firefox :) , има поне 2 основни причини да направиш това, а те са: 1. От съображения за сигурност в IE има ActiveX 2. Почти всички WEB разработчици се съобразяват с IE 6, а тези които не са се съобразили след като отвориш сайт направен от тях е нормално да се чупи! Относно ActiveX ще си спестиш много вируси, ако не ползваш IE, а firefox не го поддържат без да се инсталира добавка!

Евала, че са решили да разкарат скапания Flash, който взема толкова много ресурси за нищо! html5video.org ...като гледам плеъра въобще не товари, а и е open Source Браво! Време беше... П.П. Едва ли ще премахнат изцяло flash от browser-ите иначе, но поне ще има избор! Както навремето имаше Java аплети, не че сега не работят, но има много малко сайтове с тях!

И к'во, ако някой още им ползва вирусния блокиращ тромав шпионски браузър няма шанс да влиза в youtube, vbox и т.н.?

Youtube има хтмл5 версия.. не е толкова сложно да се направи и при вбокс7

Кой модерен безплатен (и не само) софтуер не е шпионски?

Мога да ти изредя доста open source, които не са

Този, който не си си инсталирал :)