Коментари - Google пусна нова версия на Chrome | IT.dir.bg
назад

Google пусна нова версия на Chrome

Chrome 14 предлага разширени възможности за работа със звук, като опростява създаването на аудио ефекти чрез интерфейса Web Audio API.

Обратно в новината

Коментари - Google пусна нова версия на Chrome | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да превърнат една програма за гледане на HTML в завършена операционна система върви към закономерния си край - боза и хаос! Егаси системата, която ще се зарежда читаво на 4-5 ОС платформи, ще поддържа ECMAScript aka JavaScript с "контролиран" досъп до локалните ресурси (сега вече и NATIVE C/C++ - каквото и безумие за сигурността да е това, ), SVG, embed-ите на Flash, AIR и Flex и каквото се сетиш, Silvera- за да сме съвместими с IE (дето така и не разбра какво е padding и margin, за border-radius не смея и да питам ;-) ) и каквото се сещаш за вграждане на шрифтове, anti-aliasing и други уж смислени неща дето така и не работят! Затова в този хоас най-умното е да ми преместят url-bar-а отдолу, та да го търся 20 мин преди да изтрия всичко това!

Хора, кви опери, арии, стомани и хромове ви гонят? Има долу вляво една синя иконка с голямо Е. Във всеки Уиндоус е вграден. Особено май сега е 9-а версия върви на пушка, най-добре се виждат страниците, бърз и най-вече е уиндоуски, а не некви хакерси глупости дето се чудите после що не ви върви компа. Тва е за сериозни хора де, децата се меткат на всичко дето светка там:)

ползвай си го със здраве ИЕ-то...! Присламчваш се към цяла армия от стари ТРЗ-та и счетоводителки над 50-те (обикновено пишещи на БДС клавиатурна подредба), а също и към прохождащи 15-17 годишни потребителки на АБВ и Сладур.ком :) А иначе, че компа ти е вирусясал до ушите с троянци и спайуеър- няма проблем - важното е, че ИЕ-то "върви като пушка" :)))) "Ламерско" от твоя страна в случая е ...доста меко казано ..поне не бих се хвалил в случая...

Ехехе, готино ама неверно. Само съм с около 30 години по-млад от посоченат авъзрастова група. Просто работя със сериозни компании и продукти. От 50 колеги само тоя на ксерокса ползва някакъв такъв мозила или подобно и постоянно като го питам как е ми вика - преинсталирам компютъра!:)))Та "компа" ми Джони, си е съвсем чист просто знам как да го ползвам и какви неща да слагам и какви не. Иначе обикновено се "хвалят" такива като теб, които после ми плачат. Аз само давам съвет. Ако ще ползвате Уиндоус и не искате проблеми, просто си ползвайте нещата, които хората от Майкрософт за измислили за собствената си ОС. Иначе, там Линукси и други подобни колкото искаш :)

тъкмо си мислих как да го нахраня въпросния страйкър... виждам добре си се справил :):D

Верно ли бе баце? :)))

абе ти и на Топлофикация ли се радваш толкова..щото и тя си е 'вградена' в апартамента ? И сигурно тия дето не харесват как ги дере и се мъчат да се отърват от нея, и те са 'децата дето се меткат' на 'всичко дет светка там' ? Като си IE леймър..поне си трай

Интересно защо, в този браузър не можеш да запомниш нито една страница в адресното поле и всеки път трябва да я пишеш. Егати тъпотията! Опера е истината!

Подкрепям напълно !!!

Няма смисъл от запомняне. Започвайки да пишеш първите букви на адреса, автоматично почва да търси, даже при динамичното търсене направо влиза в страницата, когато я избереш от предложените съвпадения. От две години съм на Хром и съм супер доволен от бързината и удобството. Друго не ми трябва.

тоя пък с тази кьопава Опера, дето има 1% дял...при Хрома при тебе проблема е в задклавиатурното устройство. Смени го и натисни клавиш !

Много точно казано

Напротив,има възможност за запаметяване - горе в дясно има една звезда,кликваш на нея и запаметяваш

Запомнянето не е за малоумници.Ако си с Хром,което ме съмнява,,ще видиш една звездичка и т.н.

Както някои казаха, почваш да пишеш сайта и той се доизписва сам. Ето за това харесвам Хром и Сафари. Не мога да разбера защо мислиш, че търсенето на сайтове от хисторито е удобно (особено като си имаш и букмаркс) Ти си некъв фен на "Е-то" :D