Коментари - Пиратска партия влезе в парламента на Берлин | IT.dir.bg
назад

Пиратска партия влезе в парламента на Берлин

За първи път пиратска партия влезе в парламента на Берлин. Политическата организация, създадена преди пет години, спечели 9% от вота на вчерашните регионални избори, предаде Уошингтън Поуст, цитиран от TechNews.bg

Обратно в новината

Коментари - Пиратска партия влезе в парламента на Берлин | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за нас родените след 1970. Сега сме на 30 - 40 но след 10 години светът ще е наш. КОГАТО ЗНАЕШ НЕ СЕ СТРАХУВАШ! Колкото и да се мъчат настоящите политици няма да успеят да разсипят света. Той милия и след по-големи дебили е оцелял.

Нема оправия след 10 год и вие ще сте като тях

1. Всяка нещо си има първи път, в т.ч. и нещата, които имат пръв и единствен (например, падни за първи път от 12 етаж) 2. Източникът на "смелост" е именно незнанието, а не знанието. 3. За вас надеждата е слаба. Когато свърши токът ще трябва да изобретявате компютри, работещи на дърва или на спирт (ако си садите цвекло и захарна тръстика), но по всяка вероятност няма да ви е до това, а ще трябва да ходите да издоите кравата, на накосите трева, такива важни за прехраната неща и няма да ви се гледат филми от торентите. 4. Поради горните неща - гледайте още докто има и може и изучавайте устройство и експлоатация на продуктите от фамилията АК.

То хубаво искат безплатен интернет достъп и торенти, ама нали някой трябва да произвежда филми, програми и игри. Предпочитам да си плащам от време, отколкото сегашната суша в интернет.

Ти не се безпокой. Тия и без наша намеса си получават стотиците милиони. И сегашната суша е просто обичайното време от годината когато не излизат хитови филми, а само бози. Има си определен момент от годината когато се планират да излизат потенциалните хитове. Да не мислиш, че ей така от нищото ще излезе филм правен от Имена в киното с бюджет от няколко стотин милиона.

Една такава партия в България ще обере двуцифрено число избиратели.

Има надежда! Когато измре поради естествена старост дъртото военолюбиво, подмолно поколение, младите, ще оставят СВОБОДАТА отново да се завърне сред хората, след един век на мрак, репресии и гнет, отново ще изгрее слънцето на мира и радостта.

няма надежда - като измре европейското военнолюбиво население, мястото му ще бъде заето от мюсулманското такова. ако забелязваш, там няма никакви пацифистки тенденции, а напротив! та хич не разчитай на остаряването да реши този проблем....