Коментари - Samsung пуска първия си смартфон с WP Mango | IT.dir.bg
назад

Samsung пуска първия си смартфон с WP Mango

След Fujitsu Toshiba и HTC, Samsung е следващата компания, която представи смартфон с най-новата версия на Windows Phone, която познаваме и като Mango.

Обратно в новината

Коментари - Samsung пуска първия си смартфон с WP Mango | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Супер! Откога си мечтая да си има Maнго-фон от ГнусМас! (Самсунг наопаки)

Статията е писана или от ламер или от жена. "камерата му е с резолюция 5МР" - снимките не зависят толкова от мегапикселите, колкото до обектива - при телефоните стават кофти основно заради това - липсата на читав обектив. Нормален фотоапарат с хубав обектив даже и 3.2МP да е, ще направи страхотни снимки !

Ммм, леко орязан от към хардуер ми се струва, само екрана е добре, че са го намалили. Иначе можеше да е 8МР камерата. Поне софтуера му е супер, а не като на налаганите от Самсунг телефони с недъгавото копие на иОС - Хандроида. :)

това че, Андроид бил копие на Ios -не го казвай на живо пред никой, поне малко разбиращ от OS, и IT като цяло - ще станеш за посмешище завинаги! И защо казваш пред всички думи "X" ? Да не си от ония дето тези дни ги е страх да отидат на работа, а децата си да пратят на училище ?

ти май беше от глупците, лол.

Пич, не говори глупости за софтуера. Имам HTC HD2, и предполагам знаеш, че на този телефон можеш да сложиш 5 операционни системи: -WinMO 6.5 -Android -WinPhone 7 -Mageo -Kubuntu Пробвал съм ги всичките за по 2 месеца поне всеки и да ти кажа вече се спрях окончателно на Андроид-а или според теб iOS клонинга. П.С. не си ползвам телефона само като "ТЕЛЕФОН" или предполагам като теб да се фукам. Ако исках такъв щях да си взема "прост" тел. за 50 лв. П.С. 2 абе какво се хабя да обяснявам нашироко...................

андроида е 100 пъти по добър от изпърдяния windows!

По-добре да се изчака за новата никия

хардуера е читав, все пак е телефон на Самсунг. Бих си го взел главно заради това, че пичовете от XDA-Developers ще изкарат версия на Андроид за този телефон и след рефлаш се отървавам незабавно от бозата :) А на твое място НЕ БИХ се хвалил, че съм Windows user, просто не си е за хвалене, а за срам :)