Коментари - Firefox 7 зарадва потребителите | IT.dir.bg
назад

Firefox 7 зарадва потребителите

Нова версия на Firefox решава отколешен проблем на втория по популярност браузър в света.

Обратно в новината

Коментари - Firefox 7 зарадва потребителите | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А днес Кума Лиса стана 7.0.1

Добре, кажете последно, коя версия на модзилата е най-добра - последната или някоя по стара? И кой от двете модзила и хрома , е по-бърз и стабилен браузър?

7-та като се зареди само с гугл, без нищо друго хаби 100 МБ. Версия 3.6 хаби само 65 Мб.

рядкото обновяване на приложния софтуер е грешка - колкото по често се пускат нови версии толкова по добре (добре че билдовете на canonical не зависят от мнението на windows потребителите)

Значи - версия 50 да я чакаме до края на другата година, а ? Добре че не са имена ... защото ще свършат ... скоро.

Нещо друго е сбъркано, май. В много хора. ИЕ9 е най-доброто за Уиндоус, не знам защо има хора още(дето се метката по тия троянски шарении) Кой нормален човек ще си сложи нещо на Уин, произведено от...Гугъл примерно?! Това е все едно на БМВ-то да си сложиш скоростна кутия от Форд, примерно. Ама то човек като си изпати и тогава се сеща :)

Питай ме тогава, защо ползвам на моя MacBook Pro с Mac OS X Lion Google Chrome, а не Safari? Питай ме! :)

Нее, просто опит. Преди бях с ИЕ - все забиваше и не помнеше коя страница съм си бил отворил, опитваш нещо да свалиш - пише, пише и на 90% забие, губиш всичко, слагаш отрепани боклуци нато гет райД, които бяха (и СА) по-зле и от ИЕ... МОЗИЛА - ами поне при мен - абсолютна стабилност, не е писана на Java, така че не ми съсипва системата и не блокира дори часове да остане отворена, помни си всичко, но и не забва, АВТОМАТИЧНО СИ ТРИЕ ТЕМПОВЕ И ЛОГОВЕ, крие безбройните, увреждащи необратимо зрението анимирани рекламни боклуци, от които преливат днешните страници,... какво да искам повече?!

абе ти пак ли си пишеш еднаквите постове под всяка новина за браузър, ОС ili смартфон? ДА не си на щат в MS и Apple? Не разбра ли, че да ползваш Win с IE е за СРАМ, не за хвалене ! A трояцните се въдят от IE основно, така, че извикай някой (разбиращ!) да ти провери компютъра дали не си вирусясал до ушите, преди да пишеш ламерски изказвания

ИЕ9 или по-старата версия 8 бих я изтрил веднага ако това беше възможно. Използвам само Мозила и нищо друго.

хахахах грешно е сравнението, да изпозлваш виндовс с ИЕ9 е все едно да сложиш на последен модел BMW скоростна кутия от трабантче, буквално. Прочети малко за v8 JavaScript engine и после ще си говорим за ИЕ и всички останали.

"Firefox 7 включва и нова функция Telemetry, която автоматично изпраща данни..." АМИ БРАВО - допълнително обявена шпионска съставка, която, макар на моя компютър ще обслужва МОЗИЛА, а не мен - изричният собственик на системата!!! Да сме подписали договор да ми използват компютъра и най-вече Интернет връзката?! А? Колко ще ми плащат за тая екстра?! Скайп не ползвам, щото тежи зверски поради свои си работи - най-вече реклами и други спай троянци, явно при браузъра ще мина на Опера, който единствен остана читав след шпионския Хром и тотално сбъркания ИЕ. Лично мнение!

Подписали сте, когато си цъкнал на "I accept...." В крайна сметка хората са се трудили години наред да произведат, подобрят, оптимизират и т.н. този продукт. Те решават при какви условия ще бъде ползван. Никой не те задължава да го инсталираш.

Ти каквото си се наежил, ще ги изтрепиш всичките! А ти какво им плащаш, че им позлваш софтуера, прекалено много претенции имаш след като всичко ти е безплатно. И да поясня firefox 7 не шпионира, а те пита би ли желал да пращаш репорти, след като му отговориш с не всичко си е ок. Лично мнение към твроето безлично мнение!