Коментари - Apple пусна iPhone 4S вместо iPhone 5 | IT.dir.bg
назад

Apple пусна iPhone 4S вместо iPhone 5

Американският технологичен гигант Apple представи новия си iPhone 4S.

Обратно в новината

Коментари - Apple пусна iPhone 4S вместо iPhone 5 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каквото и да си говорите, iPhone е номер 1 в Европа. Всеки 2ри в Западна Европа е такъв телефон... а 4S ще има поне 1 милион продажби още на 1 вия ден. Факти господа...

в китай вече клонираха бъдещия iPhone 5 и се продава в шанхай за 600-700 долара - Ябълката са нещо много назад :)

Вчера беше премиерата на началото на края на хегемонията на Apple.

Е па я за 1300 уева си купуам Гоуф !

Предишният път, в който Стйв Джобс напусна Ейпъл, им трябваха 5 години до ръба на фалита. Сега като гледам са решили да вземат петилетката за 2 години!

Eпъл, бате, Епъл, не Ейпъл... Когато научиш как се произнася правилно една толкова проста думичка като ябълка, тогава коментирай. В случая няма нужда да се изкарва революционно нов модел. Подобрени са компонентите, което е много важно, софтуерът е изцяло нов - каквато е и линията на компанията за тази година, а и конкуренцията скоро няма да изкара нищо кой знае какво. А за онзи, който говори за "по-читав" смартфон, да си изброи скътаните с мъка левчета, да си купи някой измислен телефон с Андроид и да е хепи... Това да кажеш, че няма разлика е все едно да кажеш, че няма разлика между iPad 1 и iPad 2 - процесорът прави ОГРОМНА разлика, но само човек, който не е пипал Apple през живота си може да изговори всичките тези глупости.

Мунчо

Бате, фактите са си факти - без Стийв, няма Епъл..

баце не ми хвали червивата ябълка!Относно цената - има доста Андроид телефони - по-скъпи от тази боза, но бих предпочел и най-евтиния, спрямо затворената черна боклукчава кутия на Епъл.

По нашия край даже му викаме и 'Апл". 90% от успеха на Apple се гради на добър маркетинг. По всички икономически теории тази фирма трябва да е фалирала и по цял свят икономисти се чудят как още не е. Отговорът е един: Стийв Джобс. Това е единствения ресурс на Apple, който я държи в играта. А сега вече го няма. И излиза 4S, вместо 5. Може да си сигурен, че ако той беше на работа, щеше да е 5. А ти вероятно не си държал Samsung или HTC. Каква е ОС-то end user-а ТРУДНО ЩЕ ОПРЕДЕЛИ, защото изглеждат и се държат ЕДНАКВО. Но маркетолозите на Apple са те накарали да мислиш, че е нещо по-специално. И че е cool да имаш айфон. И че ти си cool, след като държиш в ръка скъпата им играчка. Което, всъщност, е cool само за тях, че са те накарали да платиш с кеф една висока цена за някаква дрънкулка. Само гледай какво ще се случи с тази фирма за година-две. Пираните ще я оглозгат. Вече са почнали.

точно казано!!

Аз съм от нещастниците, дето заради наложени от чуждата фирма майка правила, в момента в който се появи поредният iPhone и трябва да почнат да го ползват. До момента впечатлението ми е, че най-голямата разлика е добавянето на буквата S в края на името :-))))))))) Това е по-скоро маркетингов, отколкото технологичен продукт. Според мен, ако имате избор, изобщо не скачайте на този модел. Най-добре се ориентирайте към някой по-читав смартфон!

Аз пък съм щастлив от варианта iPhone 4S - лошото е, че нямам възможност да си го купя.

Хахахахахахах те май са загубили единствената бройка в оня бара хахахахахаха

Ха, ха, сега ще се появи в YouTube вместо Scottish Voice Recognition Elevator, iPphone Scottish Voice Recognition :)