Коментари - Samsung ще иска глобална забрана на iPhone 4S | IT.dir.bg
назад

Samsung ще иска глобална забрана на iPhone 4S

Samsung планира да действа за глобална забрана върху продажбите на новия модел iPhone 4S, представен снощи от американския му конкурент Apple, твърди в. "Чосун илбо", цитиран от ИТАР-ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Samsung ще иска глобална забрана на iPhone 4S | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия дето са си кръстили фирмата на звук от изпусната тенджера са тръгнали да се мерят с епъл? самсунг произвеждат боклуци, а светът вече не иска боклуци...пък били и те с 10% по евтини

Още един празнословец. Самсунг отдавна са в челото на технологичното развитие. Самите продукти на Епъл се произвеждат в китайски заводи. Основният производител на смартфоните и таблетине на Епъл е фирмата Foxconn от Тайван. Технологията на ЛСД дисплеите е на Samsung или LG. Не случайно и това са водещите фирми в производството на ЛСД телевизори. Смартфона на Самсунг е на светлинни години пред Епълския и е конкурент по-скоро на таблета на Епъл ;))), но снобарщината засега води в резултата на продажбите, но това е временно.

Cамсунг освен да краде нищо друго не може. щом много znаеш, я вземи един LDC от серията 8000 и го пусни на тестове сис сигнални генератори да видиш Cамсунг на колко светлинни години е назад с матеряла

А, я ме светни какво пък произвеждат епъл , та те са тръглани да се мерят с някой ?!?!? Да не говорим че даже и да проектират не могат а използват масово стари чужди разработки и концепции които само препакетират !!!

А какво ще кажете за ГнусМас (самсунг наопки)? :)

Дано успеят !